Tornar

Cartell de l'activitat.
Un moment de l'activitat.

Summer Street Escape: El Gaticorni Màgic!

El Poble Espanyol convoca nenes i nens amb olfacte per als misteris per resoldre’n un que afecta la comunitat de gats del recinte.

Alguna cosa estranya està passant al Poble Espanyol: tots els gats i gates d’aquest espai de Montjuïc corren un gran perill! Només pot salvar-los el Gaticorni Màgic, una criatura amb poders fabulosos, però ningú no sap on para. Així, doncs, l’Agència de Gatectius i Gatectives necessita contractar la canalla més espavilada perquè investigui les pistes disperses per tot el recinte i trobi el Gaticorni a temps.

Perquè les nenes i els nens puguin formar part d’aquesta agència hauran de tenir en compte una informació important: caldrà que s’agrupin en equips d’entre 2 i 8 persones de qualsevol edat (això sí, si els detectius i detectives voluntaris per investigar el cas són menors d’11 anys, caldrà que la meitat del seu equip siguin persones adultes; i si tenen de 13 a 18 anys, hauran de tenir com a mínim un/a adult/a que els acompanyi). A partir d’aquí, serà qüestió d’interpretar les pistes que els 4 Gats de Colors, fascinats per la cultura del Poble Espanyol, hauran deixat en alguns dels seus edificis i monuments, i que els Gatectius i Gatectives segur que sabran llegir. Cooperació, enginy i ganes de gaudir del Poble d’una altra manera: aquestes són les eines imprescindibles per trobar el Gaticorni Màgic... I passar una tarda de joc i diversió!

Això sí, no val a badar: els grups participants disposaran d’una hora (sí, només una!) per resoldre el misteri... És el temps que queda per salvar els gatets amenaçats. El Summer Street Escape: El Gaticorni Màgic s’ofereix en tres llengües (català, castellà i anglès) perquè tothom hi pugui participar.

Data de publicació: Dimarts, 16 Agost 2022
  • Comparteix