Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.

‘Superherois i Superheroïnes. L’aventura’

Us agraden les pel·lícules i còmics amb personatges de poders extraordinaris? El Poble Espanyol us els presenta!

Fins al 26 d’abril, si anem al Poble Espanyol de Montjuïc ens sentirem com els personatges d’una pel·lícula de Batman o de Superman... o d’un dels seus còmics. Aquest prodigi no vol dir que, en entrar a la Carpa del Poble, descobrim que tenim superpoders com els dels nostres herois i heroïnes de ficció, sinó que podrem admirar un centenar de peces d’una col·lecció privada que ens farà reviure les aventures d’aquests homes i dones d’habilitats sobrehumanes i un elevat sentit de la justícia.

Estàtues, figures, rèpliques de gadgets, diorames... La mostra, que exhibeix material d’una vintena de films, compta, fins i tot, amb photocalls i Fan Art, perquè el públic familiar visqui una experiència inoblidable. Superherois i Superheroïnes. L’aventura, a més, ens farà entrar en una ciutat fantàstica: per mitjà d’una pantalla gegant i interactiva, les i els visitants podran pintar diferents superherois, per veure’ls tot seguit projectats en una gran ciutat virtual. Atlantis Virtual Reality és l’empresa artífex d’aquest dispositiu, un dels molts atractius d’una exhibició no vinculada a Marvel / Disney.

El Poble Espanyol assegura que Superherois i Superheroïnes. L’aventura és l’exposició més popular i emocionant del moment en la seva categoria; el seu accés està inclòs en l’entrada al recinte, però per accedir-hi, ens adverteixen, serà imprescindible reservar hora; d’una altra manera podríem quedar-nos fora! Si somieu a conèixer algunes de les figures més icòniques del cinema i de les novel·les gràfiques d’acció, no us perdeu Superherois i Superheroïnes. L’aventura.

Data de publicació: Dijous, 09 març 2023
  • Comparteix