Tornar

Una de les postres que es poden fer amb pasta de full.

Taller de pasta de full infantil

Els petits pastissers de la família aprendran a cuinar la base de delicioses receptes dolces i salades al Museu de la Xocolata.

Hi ha qui diu que va néixer al Pròxim Orient i qui situa el seu origen a Grècia. Però el que de debò interessarà als petits pastissers i pastisseres que participin en aquesta activitat del Museu de la Xocolata serà aprendre a fer pasta de full, la base dels tortells i d’altres pastissets per llepar-se els dits.

El Taller de pasta de full infantil s’adreça a nenes i a nens de 8 a 12 anys, que hauran de posar-se el davantal i el barret de cuiners i experimentar amb aquesta pasta lleugera i cruixent sense l’ajuda de la família -en aquesta activitat està exclosa l’entrada a persones adultes. Elles i ells seran ben capaços de valdre’s tots sols! I durant la sessió aprendran receptes dolces i salades que, després, podran cuinar a casa. Perquè la pasta de full combina amb tots els sabors: amb la xocolata, la fruita, la tonyina, el formatge, el pernil... Qui sap, potser agafant una mica de cada ingredient fins i tot s’inventaran una recepta nova!

Encara sou a temps d’inscriure la canalla en aquest taller, una de les propostes lúdiques i didàctiques del Museu de la Xocolata per divulgar la cultura del cacau i la tradició xocolatera i pastissera del país.

Data de publicació: Dimecres, 05 Agost 2020
  • Comparteix