Tornar

Imatge promocional de 'Tot bufant'.

Aquesta tardor, música, màgia i teatre al Turó Park

Viu el Teatre omple de cultura el petit escenari del parc els dissabtes de setembre i octubre, perquè petits i grans en gaudeixin a l’aire lliure.

El 10 de setembre, a les 18 h, comença una nova temporada d’arts escèniques i música al teatret del Turó Park, un espai de llarga trajectòria teatral (es va inaugurar el 1913 i va tenir una activitat intermitent fins a finals del segle XX) recuperat fa uns pocs anys perquè la ciutadania gaudeixi d’espectacles i sessions musicals a la fresca. Aquest dia, Pep Gol i Pep Pascual hi presentaran Tot bufant, un concert que uneix ciència i música per introduir el públic familiar en el so i els canals que serveixen per transmetre’l.

La sessió, didàctica i divertida, es dedicarà als instruments de vent en el sentit més ampli de la paraula, és a dir, a tot allò que sona gràcies al vent! Un orgue d’ampolles, una mànega que sona com una trompeta, un duo de cargols de mar, un clarinet-regadora... Aquests són alguns dels originals instruments de l’orquestra de Tot bufant, tot un prodigi musical, però n’hi ha d’altres que, ben segur, podreu confeccionar a casa després de viure l’experiència del Turó Park.

La música tornarà a ocupar l’escenari del parc el dissabte 24 de setembre (18 h) amb The Cavalier Duo: blues i jazz de qualitat per a tots els públics en un format proper i elegant. L’1 d’octubre, també a les sis de la tarda, serà el torn dels contes amb Moi Aznar i Explica’m la tardor (+ 3 anys), mentre que el 15 d’octubre (17 h, + 7 anys), el Mag Stigman hi portarà Matemàgia, una nova proposta emmarcada en el cicle de ciència i art que ens descobrirà la màgia dels números. Perquè el càlcul numèric i el raonament matemàtic són la base d’alguns efectes màgics! La programació de tardor al Turó Park es tancarà amb La fotògrafa Mira (29 d’octubre, 17 h, + 5 anys), una producció de Viu el Teatre (plataforma de creació escènica per a la infància i responsable de la programació del parc) amb perspectiva de gènere.

Aquesta tardor, tenim una cita al Turó Park!

Data de publicació: Dimarts, 06 Setembre 2022
  • Comparteix