Tornar

Una imatge promocional de 'Circ Cirkolor'.
Brando i Silvana presenten 'Sombras mágicas'.

Màgia, circ i faules musicals, a La Casa dels Contes

La temporada familiar en aquest espai acollidor i càlid de Gràcia continua amb tres propostes sorprenents.

Qualsevol acte que acull la petita Casa dels Contes es veu engrandit per l’atmosfera càlida, gairebé màgica, d’aquest espai singular. Una sala en què la proximitat entre l’artista i el públic és un valor afegit. I quan l’acte programat és un espectacle familiar que juga amb els codis de l’il·lusionisme o del circ, amb la música en directe i l’encant dels contes, la màgia sembla real. Això és, ni més ni menys, el que passarà els últims dies d’aquest mes, quan la temporada d’espectacles per a nenes i nens s’acomiadarà de la cartellera fins al setembre.

La màgia està garantida a Circ Cirkolor (dissabte 24 de juliol, 17 h) una proposta de la companyia Aquí y allá que ens farà entrar en el circ més petit del món. Això sí, per més diminut que sigui té uns artistes extraordinaris: hi ha un clown poruc, un poll escapista o una granota que només sap parlar la llengua de les granotes. Amb l’ajuda dels titelles, aquest circ ens farà riure de valent!

L’endemà, Animales mágicos (25 de juliol, 12 h), de Carolina Pereira, compositora, guitarrista i cantant, li prendrà el relleu amb tot de cançons sobre animalons que faran picar de palmes els més menuts. I, per acabar, Sombras mágicas (dissabte 31 de juliol, 18.30 h) omplirà d’il·lusions aquesta sala de Gràcia. Els artífexs del prodigi, Brando i Silvana, faran conviure-hi la màgia i les ombres xineses, una combinació encisadora que agradarà les famílies al complet.

Ja ho sabeu, la màgia de La Casa dels Contes promet sorpreses i riallades per acomiadar la temporada familiar amb bon humor i moltes emocions.

Data de publicació: Dijous, 22 juliol 2021
  • Comparteix