Tornar

Uns dels protagonistes de les activitats.

Tecnologia per a nenes i nens

El Teatre Lliure de Montjuïc acull el festival Tech&Play, una porta al futur que s’obre també a les generacions més joves.

Experiències, tallers, diàlegs, activitats immersives... El Tech&Play, el festival de tecnologia obert a tothom que se celebra del 17 al 19 de març al Teatre Lliure de Montjuïc, i que està vinculat al Mobile World Capital, ens farà conèixer les tendències tecnològiques que marcaran el dia de demà de manera lúdica i participativa. I, pensant en els més menuts, l’esdeveniment els ha reservat una jornada, el 19 de març (10 a 16 h): el Family Day descobrirà a nenes i nens el món de la tecnologia a través del joc.

Les propostes per al públic familiar són diverses: el Circuit de programació creativa (+ de 6 anys) és un taller bàsic de programació a través de la robòtica. Un vehicle robot anomenat Indi circularà per tota la ciutat, però seran els més petits els encarregats de conduir-lo: amb aquesta activitat aprendran a moure’l i a saltar els obstacles que li barrin el camí. Per a canalla més aventurera, entusiasta dels enigmes i dels jocs de pistes, el Family Day els proposa trobar El cofre d’Anna Byron (+ 5 anys), un Escape Room que posarà a prova els seus dots de deducció.

Huawei Smartbus per a infants (8 a 12 anys) és una activitat per aprendre a navegar de forma segura per internet, i a utilitzar les xarxes socials de manera responsable. També per a nenes i nens de 8 a 12 anys, el Tech&Play presenta el Betapodcast Super 3, el primer videojoc al metavers del Super 3. El so de les coses (+ 3 anys) és un taller interactiu d’iniciació a la producció musical a través del joc, la intuïció i la col·laboració, mentre que La força del testimoni (+ 8 anys) és una experiència immersiva i multi-rol per fer front a situacions com el bullying.

A Vol de mini drons (+ 8 anys), les i els participants podran pilotar un dron i competir en una carrera, i Reciclatge creatiu (+ 6 anys) ensenya a donar una segona vida als objectes per mitjà del joc i de la imaginació.

Entreu al web del Tech&Play i inscriviu-vos en el Family Day. Una bona manera d’explorar les possibilitats que ofereix la tecnologia.

Data de publicació: Dilluns, 13 març 2023
  • Comparteix