Tornar

L'Ananda i l'estrella.
Un moment de l'espectacle.

‘Un dia al mar’, al Besòs Petit

La programació familiar del CC Besòs ofereix un espectacle en què la delicadesa, la musicalitat i els valors són els protagonistes.

Al Centre Cívic Besòs i el Maresme, les nenes i els nens tenen un espai d’entreteniment, cultura i aprenentatge: és el Besòs Petit, una programació feta a la seva mida conformada per espectacles que els faran somiar, imaginar i familiaritzar-se amb conceptes i valors com l’amistat o la solidaritat. I, com succeeix a tots els teatres i espais culturals, l’agenda 2022-2023 del Besòs Petit s’obre aquest mes de setembre.

Per inaugurar temporada, el centre de la Rambla de Prim ha escollit una proposta delicada i musical a càrrec de Marta Arnaus, artista que fa confluir la seva formació escènica i la pedagògica en la creació d’espectacles infantils i la composició de cançons. L’actriu, compositora i cantant és autora de dues produccions musicades adreçades a nenes i nens de fins a 6 anys, Bona nit i tapa’t i Un dia al mar; i el Besòs es prepara per rebre aquesta última, un conte teatralitzat amb objectes, titelles i l’acompanyament en directe d’una guitarra i un acordió.

La protagonista d’Un dia al mar és l’Ananda, una nena que, després d’una pluja d’estels, troba prop de la seva barca, a la platja, un tresor inesperat: una estrella perduda. Les onades la banyen i la fan brillar a la sorra com un petit sol, però com que no sap nedar, l’estel necessitarà ajuda per adaptar-se a aquest nou entorn o, potser, tornar amb la resta dels astres, al firmament. Així, doncs, les criatures del mar s’uniran i, entre jocs i cançons, protegiran la seva nova amiga.

Un dia al mar és una creació tendra i poètica; igual que l’estel perdut, és un petit tresor que la canalla trobarà al Besòs Petit.

Data de publicació: Dijous, 22 Setembre 2022
  • Comparteix