Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.

Viatge al fons del mar en batiscaf

El Planetari del Museu Marítim descobreix a la canalla la flora i la fauna del fons marí a través d’una filmació digital que simularà una immersió submarina.

El Museu Marítim de Barcelona interpreta i divulga la cultura marítima mediterrània de manera innovadora i participativa. La creació i difusió del coneixement es troba entre els seus principis, i per aquest motiu desenvolupa un programa educatiu que descobreix a nenes i nens la història de la navegació catalana, els tipus de naus, les seves parts i els estris que s’utilitzen per governar-les o, com en el cas que ens ocupa, la riquesa del fons marí. I, sempre, a través d’activitats que, a més d’ensenyar, diverteixen les i els petits participants.

Viatge al fons del mar en batiscaf, per exemple, els convida a capbussar-se en el mar sense mullar-se... i sense moure’s del museu. Amb un conte com a fil conductor i a partir d'una filmació digital al planetari, les famílies se sentiran a l’interior d’un submarí que les conduirà cap a les profunditats per conèixer els animals que viuen en aquest hàbitat. Serà una autèntica expedició científica, durant la qual grans i petits podran observar el moviment d’una estrella de mar o el de peixos que semblen amagar-se dels depredadors sota la sorra del fons.

La proposta respon als valors del Museu Marítim, com ara la transmissió de coneixement, la participació entesa com a un estímul per a la curiositat i el sentit crític o la innovació en el format de l’activitat. Prepareu-vos per emprendre un Viatge al fons del mar en batiscaf.

Data de publicació: Dijous, 19 maig 2022
  • Comparteix