Tornar

Detall del cartell de l'edició.

Viu la cultura, ‘Viu Montjuïc’

La muntanya màgica es converteix aquest cap de setmana en el gran Parc de la Cultura, amb activitats per a públics de totes les edats.

La segona edició de Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura convoca la ciutadania en diferents espais de la muntanya per gaudir de més de seixanta activitats coorganitzades pels equipaments de Montjuïc i les entitats de l’entorn. Itineraris guiats, portes obertes a teatres i museus, actuacions de música, teatre i dansa a l’aire lliure... L’objectiu és visibilitzar l’activitat cultural del Parc i convidar els veïns i veïnes de Barcelona a descobrir tot el que els pot oferir aquest magnífic espai verd.

El BSM Anella Olímpica, CaixaForum Barcelona, la Casa de la Premsa, el Castell de Montjuïc, el Cementiri de Montjuïc, l’Espai Bombers, la Fundació Joan Miró, la Fundació Teatre Lliure, l’Institut Botànic, l’Institut del Teatre, el Jardí Botànic, el Jardí Botànic Històric, el Mercat de les Flors, el MUHBA Refugi 307, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Etnològic i de Cultures del Món, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu Olímpic i de l’Esport, el Pavelló Mies van der Rohe, el Poble Espanyol, el Teatro de los Sentidos, el Centre Superior de Música Jam Session, l’AAVV Can Clos, la Cooperativa de consum Keras Buti Chalmeta, el Jardí d’Escultures, els Jardins de Can Farrero i el Teatre Grec són les entitats i equipaments que ofereixen activitats aquest cap de setmana per viure intensament Montjuïc.  

I entre la seva oferta no podien faltar propostes adreçades especialment als infants i a les seves famílies, que el dia 8 podran gaudir al CaixaForum de l’experiència immersiva audiovisual Symphony (+ 8 anys), del film Spider-Man: un nou univers (+ 10 anys) i de l’espectacle familiar Vols viatjar amb mi? (+ 4 anys); també, d’El jardí de les històries menudes (4 a 7 anys) i Em roda el cap (+ 5 anys), un joc de pistes al Jardí Botànic; igualment, el Museu Etnològic i de Cultures del Món plantejarà reptes al seu Joc de pistes (+ 7 anys), mentre que el Museu Nacional proposarà El Museu dibuixat i Els enigmes del Museu Nacional (per a tota la família) i el Museu Olímpic i de l’Esport, Deixa’t atrapar pels Jocs de Barcelona 92 (+ 8 anys). Pel que fa al dia 9, podran repetir al Museu Nacional, participar en rutes guiades i assistir a les exposicions d'una dotzena d’espais.

Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura és un projecte coral que incorpora en aquesta segona edició una zona de restauració i esbarjo als jardins de Joan Brossa. Participem-hi!

Data de publicació: Dimecres, 05 Octubre 2022
  • Comparteix