Tornar

Dues intèrprets de 'Winter'.

L’hivern arriba al Poble Espanyol

‘Winter’ és l’espectacle familiar de Nadal al recinte de Montjuïc, un xou de dansa, teatre i acrobàcia interpretat per sis joves ballarines.

Com cada any per aquestes dates, el Poble Espanyol de Montjuïc acull a la seva gran carpa una producció que fa somiar els més menuts de la família. Un espectacle de forta càrrega visual que conjuga dansa, teatre i acrobàcia, i que compta amb intèrprets molt joves (d’entre 16 i 20 anys) que tot just donen les seves primeres passes professionals.

En aquesta ocasió, la proposta de Sàndal Produccions enllaça la màgia de les festes amb una reflexió molt actual: el canvi climàtic que, entre altres perjudicis per al planeta, està alterant els cicles de la natura. ‘On és l’hivern?’, es pregunta l’Alice, protagonista d’aquest conte de Nadal, quan l’escalfament global esborra l’estació del fred del calendari. Per què no necessita ja un bon abric quan surt a passejar? L’Alice no es resigna a perdre definitivament l’hivern, i descobreix que un ésser anomenat Winter està contaminant l’aire i fent emmalaltir el món, mogut per foscos interessos. Així, doncs, la noia haurà de trobar la manera de convèncer aquest obscur personatge perquè deixi d’emetre gasos tòxics i el planeta pugui recuperar la salut. Tot un repte.

Winter és un conte que parla de les conseqüències dels nostres actes sobre la natura i, per extensió, sobre tots i totes nosaltres, un relat escènic amb consciència ecològica que explica com podem contribuir a mantenir sana i forta la mare terra. I ho fa a través del llenguatge del moviment i de números acrobàtics que les intèrprets executen amb energia i precisió, amb contundència i, alhora, delicadesa. Winter és una proposta multidisciplinària que estarà en cartell fins al 29 de gener. No us la perdeu!

Data de publicació: Dijous, 22 Desembre 2022
  • Comparteix