Tornar

‘Xino Xano’, colors, sons i sensacions.

‘Xino Xano’, colors, sons i sensacions

La Sala Fènix ens presenta la Tuinga, una simpàtica girafa que decideix córrer món a peu, sense pressa i gaudint del viatge.

La Sala Fènix saluda el nou any amb una proposta familiar que farà somiar i, sobretot, viatjar, els més menuts de la casa. Es tracta de Xino Xano, una creació de Fes-t’ho com vulguis que ens presenta una girafa dormilega, somiadora i simpàtica, una criatura entranyable que emprendrà un viatge ple de colors, sons i sensacions.

La Tuinga, la girafa, somia a córrer món. Voldria navegar pels set mars a bord d’un vaixell ben bonic i tocar els núvols i les estrelles, al cel, des d’un avió; saludar totes les persones que veuria passar des d’un vell tren i embarcar-se en un coet per anar a la lluna... Però, és clar, tots aquests viatges només pot fer-los mentre dorm! Un dia, però, quan es desperta, decideix que, sigui com sigui, emprendrà una expedició a través de nous paisatges i ciutats i farà amigues i amics pel camí. Així, doncs, es posa a caminar; xino-xano, sense pressa, i comença a fer realitat els seus somnis.

Teatre, música i arts plàstiques conviuen a Xino Xano, un espectacle que, com tots els de Fes-t’ho com vulguis, estimula els sentits del públic petit, l'entreté i l'educa en valors artístics i humans. Perquè la història de la Tuinga ensenya que totes i tots podem viure grans experiències sense córrer cap perill. La girafa troba la manera de conèixer el món sense la necessitat d’emprendre un gran viatge; segur que també nosaltres podem complir els nostres desitjos amb els recursos que tenim a mà!

La Tuinga camina Xino Xano. L’acompanyeu?

Data de publicació: Dijous, 06 Gener 2022
  • Comparteix