Concert "Ainhoa ​​Arteta"

Translator of google :

Debutar amb el personatge de Mimí a La Bohème de Puccini no és fàcil. Encara menys si és sobre l’escenari del Metropolitan Opera National Council Auditions de Nova York. No obstant, Ainhoa ​​Arteta ho va aconseguir, i amb nota. Aquest debut, juntament amb el premi del Concours International de Voix d’Opera de París, van ser l’inici d’una trajectòria brillant.

Entre els seus grans èxits destaquen el seu paper a Cyrano de Bergerac juntament amb Plácido Domingo a San Francisco Opera i al Teatro Real; La Bohème al Metropolitan i La Scala de Milà, Otello a La Corunya, Turandot, Carmen i La Bohème al Liceu, Dialogues des Carmelites, Eugene Oneguin i Simon Boccanegra a ABAO, l’estrena a París de l’òpera “Le dernier jour d ‘un condamné”, Don Carlo a l’Òpera d’Oviedo i Don Giovanni al Teatro Real, entre altres.

Tot i això, Ainhoa ​​Arteta no busca encasellar-se en actuacions operístiques, és per això que també ofereix recitals i concerts amb grans mestres com Sir Neville Marriner, Christian Badea, i Pablo González, i pianistes com Marco Evangelisti, Rubén Fernández Aguirre, Malcolm Martineau i Javier Carmena .

Javier Carmena

Va néixer a Añover de Tajo (Toledo). A l’edat de 10 anys va entrar a formar part la Escolanía del Real Monasterio de San Lorenzo del Escorial, on ben aviat va destacar com a intèrpret de piano i va arribar a ser solista en nombroses ocasions. Va iniciar els estudis musicals amb professors de la pròpia Escolania i va passar després al Conservatorio Padre Antonio Soler de San Lorenzo del Escorial on va finalitzar amb la màxima qualificació l’especialitat de piano.

Ha estat professor de Cant, història de la música i llenguatge musical a l’Escolanía des de l’any 2000. Membre del Cor de la Comunitat de Madrid des del 2006 i des del 2008 fins al 2010 va ser director musical i artístic de la Escolanía del Escorial. Té gravats més de 20 discos com a cantant, director i pianista.

Schedule

Parròquia de Santa Maria del Mar - Basílica

Address:
Pl Santa Maria, 1
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona