Espectacle de dansa "Constel·lació: Un cirque plus juste" , a càrrec de Circo Aéreo

Translator of google :


Un moment d'intimitat entre un artista i un públic reduït defineix aquest delicat espectacle de circ. Llums fetes a mà que emfatitzen el moment i objectes meravellosos que es revelen al públic, manipulats hàbilment i que donen lloc a un circ encantador.

Jani Nuutinen és un artesà de circ finlandès, va rebre el 2005 el Premi Nacional d'Art a Finlandia i el 2012 el Premi del Circ de SACD a França. El 1996, a Finlàndia, Jani Nuutinen i Maksim Komaro van crear l'empresa Circo Aereo, la principal companyia de circ finlandesa contemporània. Des de 2001, la companyia també s'ha establert a França, on és dirigida per Jani Nuutinen. Continua treballant en les imatges de circ i màgia, en tendes de circ o en llocs inusuals, buscant principalment l'experiència més delicada i íntima per a l'audiència.

Concepció, direcció, escenografia, il·luminació, disseny, actuació Jani Nuutinen / Mirada artística Rolan Shön /
Coproducció Le Sirque PNC Nexon; Nouvelle Aquitaine - L'Agora; Centre Culturel PNC Boulazac Aquitain; La Fabrique – Scène Conventionnée de Guéret / Amb el suport Ministeri de Cultura Francès – DMDTS; Fondation Beaumarchais – SACD (aide à l'écriture); Espace Périphérique, Parc de la Villette – Ville de Paris; Regards et Mouvement – Hostellerie de Pontempeyrat; La Pleïade – Ville de la Riche

Escarlata Circus

El circ de la quotidianitat, això és Escarlata Circus. Companyia que, al llarg de més de 30 anys d'equilibris amb verdures i malabarismes amb titelles, ha creat un llenguatge poètic amb el qual ha sabut explicar la història de la humanitat amb humor i fer-nos riure amb les penes del dia a dia.

El Mercat ha convidat a Escarlata Circus ha mostrar alguns dels seus treballs i ells han proposat per a la seva constel·lació als francesos Circo Aereo i Attraction Céleste.

Hem triat aquestes dues companyies per la seva proximitat amb nosaltres, l'una, Circo Aereo, perquè ens hi sentim propers en la manera d'entendre la vida, en la forma de concebre l'art i tractar l'humor, i l'altra, L'Attraction Céleste, perquè creiem que són uns genis del gènere pallasso. Escarlata Circus

L'any 1987 Jordi Aspa i Bet Miralta van crear Escarlata Circus; des de llavors han fet un gran nombre d'espectacles que han girat arreu d'Europa, Israel i Rússia. Directors artístics del Trapezi, la Fira del Circ a Reus des dels seus inicis l'any 1997 fins el 2011. Guardonats amb el Premi Nacional de Circ el 2007, també han dirigit espectacles d'altres companyies o esdeveniments.

"El circ ens ha apassionat sempre; per la seva fragilitat, per la seva sensibilitat, per la seva poesia i per les seves formes d'expressar els sentiments". Escarlata Circus

Schedule

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Address:
Lleida, 59
District:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona