'Per amor a les arts'

Translator of google :

Film. The Filmoteca presents a series showing film as a tool for dialogue between different artistic disciplines.

This is the third season of ‘Per amor a les arts’, an initiative headed by the Filmoteca de Catalunya, the Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), the Fundació Joan Miró and the Disseny Hub Barcelona. These are joined by L’Auditori, the Fundació Mies Van der Rohe, the Gran Teatre del Liceu, the Institució de les Lletres Catalanes, the Mercat de les Flors, the Palau de la Música Catalana, the library services operated by the Government of Catalonia, the Teatre Lliure and the Teatre Nacional de Catalunya.

Artists from the fields of painting, theatre, dance, architecture, music, design, literature and opera are the protagonists for fictional and documentary works combining their creative attributes and life experiences.

Check out the full programme here.

Schedule


Tercera temporada de Per amor a les Arts: seguim i creixem. A la proposta liderada per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d´Art de Catalunya, la Fundacioì Joan Miroì i el FAD/Museu del Disseny s´afegeixen a L´Auditori, la Fundacioì Mies Van der Rohe, el Gran Teatre del Liceu, la Institucioì de les Lletres Catalanes, el Mercat de les Flors, el Palau de la Muìsica Catalana, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Filmoteca de Catalunya

Address:
Pl Salvador Seguí, 1*9
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona