Magic Nights at the Casa Batlló

Translator of google :

Music. Musical evenings on the terrace of one of Gaudí’s architectural gems.

Through the summer and up until 3 November, the Magic Nights season at the Casa Batlló is offering various music evenings on the roof terrace of this modernista gem, with fifteen artists from different musical disciplines.

Admission includes a full cultural visit to the building, with an augmented and virtual-reality video guide, culminating on the roof terrace.

The artists performing on the different Magic Nights are La Mar de Rumba, Arkano, Wom & Strings, Ana Fernández, Marta Roma, Úrsula Amargós, Yessia, Luna Llena, Gisela Novais & The Blue Summers, Monica Guech, Lexter, Al Sánchez & The Speedway Runners, Summer Lovers, Scarbeats and Gigi MacFarlane.

This season there is also a new sand art display by Didi Rodan.

Schedule


Aquest estiu, el terrat de la Casa Batlló, joia arquitectònica d´Antoni Gaudí, presenta Nits Màgiques del 3 de juny fins al 3 de novembre. Tots els dies, de dilluns a diumenge, la màgica terrassa modernista tornarà a acollir una vetllada única amb una variada agenda musical que compta amb un elenc de 15 artistes de diferents disciplines musicals per a tots els gustos.

L'entrada de Nits Màgiques inclou una visita cultural completa a la Casa Batlló amb Smartguide (videoguia de Realitat Augmentada i virtual) que culmina amb l'actuació musical a la terrassa. Es tracta d'una experiència de 2 hores de durada, de 20 h a 21 h visita cultural i de 21 h a 22 h concert al terrat. Aquest any hi ha tres modalitats d'entrades: entrada Blue, Silver i Gold. De 39, 47 i 49 euros respectivament. La Casa Batlló posarà a la disposició dels residents de Catalunya un percentatge d'entrades amb descomptes de 20 euros per a cadascuna de les modalitats d'entrada. L'entrada també inclou consumicions a triar entre una oferta de qualitat, des de cava, fins a cervesa o refrescs de la mà dels patrocinadors Estrella Damm, Bacardi, Royal Bliss o Freixenet.

Per a aquesta nova edició de Nits Màgiques, la Casa Batlló proposa la següent cartellera d'artistes amb la incorporació de La Mar de Rumba, una mescla de jazz fusió, bossa nova i per descomptat rumba amb el duo de María Blanco i David Torras, Arkano un tribut a Tom Jones, Wom & Strings, Ana Fernández, Marta Roma, Úrsula Amargós, un trio de corda de violí, viola i cello passant del clàssic fins al pop, Yessia que acompanyada del guitarrista i percussionista David Correas oferirà una fusió de flamenc amb tocs de pop i soul, Luna Llena duo de guitarra espanyola i dansa flamenca amb Sergi Vicente i Juan Ruano. I, per acabar, una proposta artística innovadora de "Sand art", espectacle d'art amb sorra de la mà de Didi Rodan.
Aquest any repeteixen al cartell de Nits Màgiques, el swing i jazz de la mà de Gisela Novais & The Blue Summers, la cantant i compositora catalana d'origen britànic Monica Guech, la versatilitat del cantant anglès Lexter, Al Sánchez & The Speedway Runners, un tribut a Elvis, el Rei del Rock&Roll, la banda de jazz, blues, swing i bongaloo Summer Lovers, Scarbeats, tribut als Beatles, la barcelonina Carmen Porcar, la dolça veu de Marga Mbande i, per acabar, la cantant, guitarrista i compositora Gigi MacFarlane.

Casa Batlló

Address:
Pg Gràcia, 43
District:
Eixample
Area:
La Dreta de Eixample
Post Code:
08007
City:
Barcelona