Programa d'activitats de les Festes de Primavera de la Barceloneta

Translator of google :

Música, dansa, teatre, tallers, contes, xerrades, poesia… gairebé mig centenar d’actes que s’oferiran a diversos espais i equipaments per mostrar el dinamisme del barri i el compromís del seu teixit social.

Entre el seguit de propostes, destaca l’acte que es farà per commemorar els 30 anys del Centre Cívic Barceloneta, amb una exposició i una jornada festiva el dimecres 22 de maig plena d’activats per a totes les edats. El divendres 17 de maig, organitzada per la Casa de la Barceloneta 1761, tindrà lloc la ruta guiada ‘La Barceloneta: història, arquitectura i art públic’, un recorregut pel barri de la mà d’especialistes en arquitectura amb l’objectiu de descobrir i transmetre la seva història i les seves peculiaritats urbanístiques.

El dia 29 d’abril se celebrarà el Dia internacional de la Dansa amb un recorregut guiat per la cia. La Quebrà des del Centre Cívic Barcelona fins a la plaça del Poeta Boscà, per gaudir de tres propostes ben diferents: l’actuació de la cia. Elelei que oferirà la peça ‘Two much’, la performance de dansa Nakama‘ de la cia. The concept sobre la migració i l’espectacle ‘La (Des)espera’ de la cia. El Desvío.

El dissabte 4 de maig, se celebrarà l’acte més esperat de les festes, la Matinal de Primavera, Vine a la Repla!, amb tallers, mostres, jocs infantils i familiars i actuacions de les entitats i projectes del barri.

Al llarg d’aquests mesos, la Casa de la Barceloneta 1761, un dels llocs de referència del barri, acollirà un bon grapat de propostes, com l’exposició ‘Barceloneta 3D, una immersió en el passat’ que es podrà visitar del 4 de maig al 15 de juny.

Un altre dels plats forts de la programació serà la tradicional Trobada de Gegants de la Barceloneta-Port Vell que enguany arriba a la 32a edició i que tindrà lloc el dissabte 25 de maig. A partir de les 17.00 h hi haurà la plantada al Moll de la Barceloneta i després es recorreran els principals carrers del barri. Ho organitza l’associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta. A més enguany, el dissabte 4 de maig, hi haurà la segona edició de la Matinal Gegantera i imatgeria infantil amb tallers, cercavila i moltes sorpreses.

Consulta el programa de les Festes de Primavera de la Barceloneta en aquest enllaç.

Espais de la Barceloneta

Address:
Pl Barceloneta, 1
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
la Barceloneta
City:
Barcelona