Sessió de pràctica artística "Cossos dibuixats"

Translator of google :

Amb motiu de l’exposició sobre l’artista i model Suzanne Valadon, us proposem passar un matí al museu per aturar la mirada i dibuixar la figura femenina i masculina a partir de les poses curtes i alguna de més llarga que faran dos models en viu a la sala de la cúpula.

A més de la pràctica del dibuix, durant aquesta sessió els participants podran fer un descans, passejar i veure en directe l’exposició per gaudir dels molts exemples de retrats i nus femenins que va fer Suzanne Valadon al llarg de la seva vida, des dels més íntims fins als grans nus i odalisques.

Cal portar el material de dibuix necessari: fulls de dibuix, suport, quadern, llapis, grafit, carbonet, caixes d’aquarel·la, pastels, retoladors, etc..

Aquestes dues sessions estan organitzades en col·laboració amb el cercle Artístic de Sant Lluc. En la sessió del 26 de maig, Figures i espai: Acció i interacció, ideada i conduïda per Maru Godas, explorarem les interaccions i els moviments humans en l’espai, posant especial èmfasi en la comunicació expressiva entre dos models.

En la sessió del 16 de juny, Qui mira a qui, ideada i conduïda per Elina Cerla, observarem una model que parla i pinta, inspirant-nos en la figura de Suzanne Valadon.

Schedule

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Address:
C Mirador Palau Nacional, 6*10
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona