Taller 'Solarigrafia'

Translator of google :

Com funciona una cambra obscura? Què és la fotografia estenopeica? I una solarigrafia? En aquesta activitat, trobaràs respostes a aquestes i a moltes altres preguntes gràcies al fotògraf Jordi Bofill. Però, a més, podràs posar en pràctica tot el que hi aprendràs construint una càmera, amb la qual obtindràs les teves pròpies solarigrafies.

Per fer aquestes càmeres utilitzarem llaunes reutilitzades i materials senzills, perquè puguis sumar-te fàcilment al fascinant món de la fotografia estenopeica, una tècnica fotogràfica molt antiga que replicarem seguint una tendència innovadora. I no tan sols això: a CosmoCaixa tenim diverses LataCams instal·lades per diferents espais del museu, que recollirem per positivar les imatges que s'han estat captant des d'unes setmanes enrere. Aprèn on has de col·locar la càmera i fes les teves pròpies solarigrafies!

Activitat recomanada a partir de 16 anys.

A càrrec de:

Jordi Bofill Cunillera, fotògraf especialista en solarigrafia i operador de càmera de vídeo i tv. Ha publicat articles i realitzat exposicions sobre fotografia de viatge amb què ha aconseguit diversos premis. El seu projecte fotogràfic actual @ExperienciasFotoSensibles, està basat en la solarigrafia, un procés fotogràfic nou, alternatiu, experimental, eco friendly i molt original, així com la construcció artesanal de les seves càmeres estenopeiques LataCam especials per fer-ho.

Schedule

CosmoCaixa Barcelona

Address:
Carrer d'Isaac Newton, 26
District:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
Sant Gervasi - la Bonanova
City:
Barcelona