Teatre “Adictos”, de Daniel Dicenta Herrera i Juanma Gómez

Translator of google :

Addictes som tots...

Addictes sorgeix de la necessitat d’abordar una problemàtica que ens afecta a tots: fins a quin punt estem sotmesos a la tecnologia? Som realment lliures? Quin tipus de societat hem construït? Quin panorama ens planteja el futur més proper? Realment ens mereixem el qualificatiu d’“éssers humans”?

Aquestes qüestions, que estranyament avui es veuen plantejades sobre un escenari, han de confrontar-se amb el públic contemporani. La realitat d’Adictos és la de l’expansió progressiva de la desinformació. Una ficció amb uns personatges que manifesten inquietuds que ens pertoquen a tots, qüestionant paradigmes que, fins ara, hem assumit com vàlids i certs, però que poden amagar mentides que estiguin distorsionant les nostres vides. La transformació del personatge de l’Estela ve a ser una metàfora de la disposició de l’ésser humà per canviar d’actitud.

Els autors reivindiquen a través d’aquest text la capacitat de reacció de l’ésser humà. El punt de rebel·lia que sempre és necessari perquè les coses evolucionin cap a una meta millor, cap a l’horitzó en el qual tots podem gaudir d’una vida tecnològicament sana i socialment lliure.

Autoria:  Daniel Dicenta Herrera i Juanma Gómez

Direcció:  Magüi Mira

Intèrprets:  Lola Herrera, Lola Baldrich, Ana Labordeta

Escenografia:  Curt Allen Wilmer i Leticia Gañán - Estudiodedos (AAPEE)

Vestuari:  Pablo Menor

Il·luminació:  José Manuel Guerra

Productor:  Jesús Cimarro  

Ajudant de direcció:  Jorge Muñoz

Cap tècnic del teatre:  Roger Muóz

És una producció de:  Pentación Espectáculos

Distribució:  Pentación Espectáculos

Schedule

Teatre Goya

Address:
C Joaquín Costa, 68
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona