‘La llibreria dels herois’

Translator of google :

Young children. A shy and insecure boy defends an abandoned bookshop with the help of an owl, a rat and a fly.

Joan is a shy and insecure boy. To get away from some classmates who laugh at him he takes refuge in an abandoned bookshop, where he becomes friends with an owl, a rat and a fly.

When the Tocanassos brothers inherit the bookshop they want to turn the premises into a beauty salon and Joan and his friends have to find a way to save it.

A play which invites young children to reflect on school bullying.

Recommended for children aged five and over.

Schedule


El Joan és un noi tímid i insegur. Per escapar dels companys de classe que s'enriuen d'ell, es refugia en una llibreria abandonada on llegeix contes, toca la guitarra i comparteix amistat amb un mussol, una rata i una mosca que han fet de la llibreria la seva casa.

L'arribada dels nous hereus de la llibreria, els germans Tocanassos, amb les seves idees de convertir el local en una saló de bellesa, posarà en perill el refugi d'en Joan i els seus amics. Els nostres protagonistes hauran de trobar la manera de convèncer els Tocanassos de no destruir la llibreria i salvar els contes.

Aquesta obra convida als nens i nenes a reflexionar sobre el fenomen de l'assetjament escolar: el bullying, mitjançant un text que posa èmfasi en que malgrat les nostres diferències, en el fons, tots som iguals.

Teatreneu Multisales

Address:
C Terol, 26
District:
Gràcia
Area:
La Vila de Gràcia
Post Code:
08012
City:
Barcelona