30a Mostra Internacional de Films de Dones

Traductor de google :

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) ja fa trenta anys.

El programa arrenca a la Filmoteca el proper 22 de març amb la presentació del llibre Un trajecte pels feminismes fílmics. 30 anys de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, ​​escrita per Marta Selva i Anna Solà, cofundadores de la Mostra, i editat per l'Ajuntament de Barcelona.

La Mostra compta amb tres convocatòries obertes, la dels curts en femení, el vídeo del minut i el projecte Arxipèlag, iniciat el 2017, que s'expandeix amb dues noves propostes, mentre que a l'àmbit educatiu oferiran un nou projecte, "Imaginaris Sublevats », dirigit a alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

Entre maig i juny es tornarà a convocar El Vídeo del Minuto, en què totes les dones estan convidades a elaborar un vídeo el tema del qual en aquesta ocasió versarà sobre la memòria, mentre que entre juny i juliol tornarà "Cinema fuera de lugar", amb la col·laboració dels districtes de Ciutat Vella, Gràcia i Nou Barris, amb projeccions de pel·lícules a l'aire lliure, a partir del dia 2 de juny.

A l'octubre estarà disponible el cicle Noves creadores Llatinoamericanes, amb la col·laboració de Casa Amèrica Catalunya, als cinemes Girona, dedicat a les produccions cinematogràfiques de noves creadores de Llatinoamèrica. Novembre acollirà els manifestos fílmics feministes, un programa eclèctic, al CCCB i des de setembre a desembre es projectaran 15 films recents de dones cineastes a 15 municipis catalans.

Podeu consultar tota la programació al següent enllaç

Horarios

Filmoteca de Catalunya

Dirección:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona