Convocatòria a la Residència Artística Bambalina 2023

Traductor de google :

Des de l'1 de juliol i fins al 10 d'octubre està oberta la convocatòria per presentar projectes artístics

El projecte de Residències Artístiques BAMBALINA del Centre Cívic La Cadena, al barri de la Marina de Barcelona, arriba a la tercera edició. A partir de l'1 de juliol i fins al 10 d'octubre companyies emergents i/o col·lectius artístics poden presentar els seus projectes per a participar d'un espai de creació al centre durant l'any 2023.

BAMBALINA és un projecte del Centre Cívic La Cadena que té com a objectiu fomentar la creativitat escènica i facilitar el desenvolupament de projectes artístics per fusionar la creació i difusió de la cultura i oferir el Centre Cívic com un espai obert i cultural de referència al barri i a la ciutat. Amb aquestes residències es pretén fer créixer propostes artístiques que després es podran compartir i obrir al veïnat. 

Fins avui, les companyies que han passat pel Centre són moltes i variades. A la primera edició en són companyies residents Projecte Longanime, Les impulsives, Unconnected, Clara Cortés i Gemma Sastre, Cia. Palimsesta i la Cia 180º. A la segona edició, la d'enguany, hi estan participant Linda Vellar, Col·lectiu Kru, Uxia Perez, Mujeres Unidas Entre Tierras i Ni blanc ni negre.

Si opteu per la forma presencial, podeu entregar la documentació en un sobre al Centre Cívic La Cadena de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. I si opteu per enviar la documentació per correu postal ho heu de fer a la següent adreça: C. Mare de Déu de Port, 397 08038 Barcelona.

Informació detallada a l'enllaç web: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lacadena/p/37754/residncia-artstica-bambalina

Centre Cívic La Cadena

Dirección:
Carrer de la Mare de Déu de Port, 397
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
la Marina de Port
Ciudad:
Barcelona