Exposició "De Bangkok al Raval: més que Carvalho, Montalban"

Traductor de google :

Ara a fa cinquanta anys, el 1972, naixia un detectiu de novel·la negra que tindria una extraordinària fortuna literària, Pepe Carvalho. L’èxit del detectiu, però, ha contribuït probablement a desdi-buixar el conjunt de la producció de Vázquez Montalbán que si per alguna cosa es caracteritzà fou per una gran capacitat creativa, amb diversos llibres publicats de manera regular any rere any, amb múltiples contribucions a la premsa, i amb una àmplia varietat de gèneres utilitzats i de temàtiques tractades.

El Montalbán narrador no pot fer negligir el Montalbán poeta, o el periodista, l’assagista, el gastrònom... La facilitat d’escriptura i la capacitat de treball que hi ha darrere d’una producció amplíssima li van fer merèixer algun retret, però la seva vitalitat sempre es va imposar per damunt de qualsevol altre criteri. Ell era així.

El dia de la inaguració es farà una visita comentada a càrrec dels comissaris Anna Gudayol, de la Secció de Manuscrits, i Jaume Clarà, de la Secció de Col·leccions Generals. Aforament limitat.

Horarios

Biblioteca Nacional de Catalunya

Dirección:
C Hospital, 56
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona