Seminari 'Un banquet andalusí: cuina, cultura i mestissatge'
Traductor de
:

Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimecres |
de 18.00 h a 21.00 h |
Entrada general: 37.5 €
+12 € de material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia
Places limitades |
Centre Cívic Navas
- Dirección:
- Carrer de Las Navas de Tolosa, 312
- Distrito:
- Sant Andreu
- Barrio:
- Navas
- Ciudad:
- Barcelona
A càrrec de Claudio Masala de TravelCook
Descobreix la riquesa de la cuina d'Al-Andalús, una fusió d'influències àrabs, berbers i mediterrànies que ha marcat la gastronomia peninsular. Explorarem ingredients exòtics, tècniques ancestrals i receptes tradicionals.
Cuinarem plats com les Al-Bunduqas, la Halva o les pastanagues a lo Aben Razin.
Cal dur davantal i tapers.