BUTLLETÍ ELECTRÒNIC N.23    SETEMBRE 2009

Jornada Anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva 2009.

El proper dimarts 6 d’octubre tindrà lloc la jornada anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva a l’Espai Jove de Gràcia.

L’objectiu central de la trobada serà compartir una reflexió entorn les “Respostes front a una economia i una societat en transformació. Més enllà de la crisi: nous valors i noves pràctiques per a una ciutat inclusiva”.

Dia: dimarts 6 d’octubre, 16:00 hores.
Lloc: Espai Jove de Gràcia (Gran de Gràcia 190).


Resultats Jornada “Salut Mental i persones sense sostre”.

El passat 9 de juliol, a l’acte públic “Tercer Sector: compromís per la inclusió i la cohesió socials”, es va presentar l’Anuari 2009 del Tercer Sector social i el Llibre del 2n Congrés del Tercer Sector, i la nova Junta Directiva de la Taula d’entitats del Tercer Sector social de Catalunya.

Us informem que ja podeu consultar els resultats i les ponències de la passada “Jornada de Salut Mental i Persones Sense Sostre” al web de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva.

Més informació: www.bcn.cat/barcelonainclusiva


II Congrés de les Dones de Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona, continuant la iniciativa empresa el 1999 amb el I Congrés de les Dones de Barcelona, convoca el II Congrés de les Dones de Barcelona, amb la voluntat de treballar per una ciutat de dones i homes lliures, on prevalgui la diversitat i la igualtat d'oportunitats; aconseguir que les dones s'incorporin a la ciutat amb plens drets per fer una societat vertaderament democràtica i representativa; i fomentar i consolidar la participació i l'associacionisme de les dones.

L'objectiu d'aquest II Congrés és impulsar un procés participatiu per definir el model de ciutat des d'una perspectiva de gènere i, així, construir les polítiques municipals de les dones del futur.

Dies: 16 i 17 d’octubre.
Lloc: Centre de Convencions Internacional de Barcelona.
Més informació: www.bcn.cat/congresdones09


15a. Gran Festa en Suport als Infants amb Problemes de Cor.

El proper dissabte 24 d'octubre, tindrà lloc la 15a. Gran Festa en Suport als Infants amb Problemes de Cor "EL COR ENS DEMANA FESTA", al Parc d'Atraccions Tibidabo, realitzat per l'Associació d'infants i joves amb problemes de cor (AACIC).

Dia: dissabte 24 d’octubre.
Lloc: Parc d’atraccions del Tibidabo.


Jornades Nacionals sobre la Prevenció de les Drogodependències a Àmbit local.

Els dies 26 i 27 de novembre es celebraran les Jornades Nacionals sobre la prevenció de les Drogodependències a Nivell Local a l'Auditori de l'ONCE, organitzades per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la FEMP i la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues.

Els objectius de les jornades són per una part reflexionar sobre les actuacions i les estratègies desenvolupades en l'acció preventiva sobre les drogodependències, en especial en l'àmbit municipal; oferir un espai de diàleg i intercanvi de pràctiques preventives; debatre sobre la prevenció de les drogodependències a nivell local, i per últim presentar les línies de futur en la prevenció de les drogodependències.

Dies: 26 i 27 de novembre.
Lloc: Auditori de la ONCE (Gran Via de les Corts Catalanes, 400).