Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
Butlletí 155. Octubre de 2020
logo
Treballem per afrontar els nous reptes socials de Barcelona

L'Acord Ciutadà va celebrar el passat 8 d'octubre una Jornada de Treball dedicada a la reprogramació de l'Estratègia d'Inclusió i l'elaboració del Programa d'Actuació de l'Acord Ciutadà 2020-2022 (PAAC). La Jornada tenia com a objectius reflexionar i presentar el document de la reprogramació i el PAAC, posar en marxa el procés d'impuls i seguiment i identificar i traçar les noves línies a seguir. 

[+]
imagen_producto
Es lliura la 8a edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

El passat 29 de setembre es va celebrar el lliurament de la 8a edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, impulsat per la Xarxa Nust i emmarcat dins la seva Jornada Anual. Els guanyadors de la convocatòria van ser Suara Cooperativa, Voxel, Acefat i Iterem i Oxfam Intermón va rebre una menció especial. 

[+]
imagen_producto
Barcelona cuida entrevista a Sandra Poudevida, de la Xarxa de Suport a Famílies Cuidadores

La Sandra Poudevida, terapeuta de la Fundació Pasqual Maragall i referent de la Xarxa pel Suport a les Persones Cuidadores, ha estat entrevistada al portal Barcelona Cuida. A l'entrevista, la psicòloga ha destacat la importància de posar en valor la feina de les persones cuidadores, que en la major part és exercida per dones, i com les malalties no només afecten al pacient, sinó que afecten al nucli familiar. 

[+]
imagen_producto
OCTUBRE | FITA 10. Patiment psicològic.

L'Enric Arqués, de la Fundació Joia, ha participat a l'espai d'opinió del mes d'octubre per parlar sobre la desena fita de l'Estratègia d'Inclusió, dedicada al patiment psicològic de les persones.  Fes click a l'enllaç per conèixer l'opinió de l'Enric!

[+]
imagen_producto
Benvingudes!

L'Associació Cultural i Solidària de Capoeira Angola de Catalunya s'ha adherit a l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Benvinguda!

Si tu també vols formar-ne part, adhereix-te a través d'aquest enllaç.

[+]
L' entrevista
Parlem de la reprogramació!

Arran de la reprogramació de l'Estratègia d'Inclusió i l'elaboració del PAAC 20-22, l'Acord Ciutadà ha entrevistat a personalitats del Tercer Sector per parlar sobre els reptes de Barcelona sorgits arran la Covid-19 a què ha de fer front el nou Programa d'Actuació. Vols conèixer aquestes veus? Fes click a les imatges per accedir a les entrevistes!

Llegiu-ne més +
imagen_producto
ACTUALITAT

imagen_producto
Arrenca el projecte Concilia

L'Ajuntament de Barcelona, a través d'un Pla de Xoc  Social impulsat per fer front a la situació d'emergència sanitària i social que ens trobem, ha impulsat al projecte Concilia. Es tracta d'un programa emmarcat dins el Pla de Barris on les famíiles podran comptar amb el suport d'un professional que tingui cura dels fills per a afavorir la conciliació laboral i familiar. 

[+]
imagen_producto
Transinvisibles elabora una guia per afavorir la inserció laboral de les dones trans

La iniciativa Transinvisibles, un projecte europeu impulsat per Fundació Surt, ha elaborat una guia que té l'objectiu de promoure la inserció laboral de les dones trans. Aquesta guia va dirigida a professionals, empreses, directius i administracions públiques. Pots accedir a la guia amb aquest enllaç

[+]
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.

Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto