Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
Butlletí 156. Novembre 2020
logo
La Comissió d’Acció debat sobre la declaració del PAAC

La Comissió d’Acció es va reunir el passat 27 d’octubre per treballar en la declaració del Consell de la Governança de l’Acord sobre el PAAC 20-22. La reunió també va servir per fer una valoració de la Jornada de la reprogramació de l’Estratègia i els seus grups de treball i preparar el Consell de la Governança, que se celebrarà el proper 19 de novembre.

[+]
imagen_producto
La XDAA treballa en la Capitalitat mundial de l'alimentació sostenible

La XDAA es va reunir en una plenària per treballar en la Capitalitat mundial de l'alimentació sostenible, que se celebrarà a Barcelona l'any 2021. L'objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar la ciutat cap a una transició alimentària què aconsegueixi enfortir les economies locals sostenibles, millorar la salut de les persones i aconseguir un sistema alimentari més sostenible. 

[+]
imagen_producto
La XCAC aprofundeix en el quart objectiu del PAAC 20-22

La Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa (XCAC) es va reunir el passat 23 d'octubre en una reunió plenària que va servir per treballar en el 4t objectiu del Pla d'Actuació de l'Acord Ciutadà 2020-2022, dedicat a generar vincles i cultura de col·laboració comunitària. En aquest sentit, la Xarxa va fer aportacions als indicadors i es va compromestre a revisar el contingut de l'objectiu i proposar-ne de nous. 

La Xarxa també va treballar en la propera entrega dels Actius de l'Acord i següent convocatòria, que finalitzarà el proper 31 de desembre. 

[+]
imagen_producto
La Comissió Transversal recull les aportacions de la Jornada de Treball

El passat 22 d’octubre es va reunir la Comissió Transversal de l’Acord Ciutadà per recollir les aportacions de la Jornada de Treball i seguir treballant en el document de la reprogramació de l’Estratègia i el PAAC 20-22. El PAAC es va presentar el passat 8 d’octubre en una Jornada de Treball que va servir per treballar i reflexionar sobre els diferents objectius del Pla i els seus projectes impulsors. 

 

[+]
imagen_producto
La XAPSLL es posa al dia amb Pla de Treball

La reunió plenària de la XAPSLL, que va tenir lloc el passat 29 d’octubre, va servir per fer un seguiment del Pla de Treball de l’any 2020 de la Xarxa per part dels diferents Grups de Treball i Comissions de la Xarxa. En aquest sentit, es va fer un seguiment de l’activitat impulsada pel Grup de Treball d’Habitatge, el de Treball Familiar i el de Models d’Acompanyament Social i de la Comissió de Diagnosi i Recompte, la de Seguiment del Pla de Lluita contra el Sensellarisme i la Comissió Permanent. 

[+]
imagen_producto
Les Xarxes d'Acció al postconfinament

La Taula de Coordinació de Xarxes de l'Acord, que es va celebrar el passat 14 d'octubre, va servir per posar en relleu la tasca que les diverses Xarxes d'Acció de l'Acord havien realitzat al llarg dels mesos de desconfinament. La represa d'activitats que havien quedat paralitzades al març, l'impuls de noves iniciatives per fer front a noves necessitats i el seguiment dels respectius Plans de Treball han algunes de les aportacions que han fet les Xarxes. 

[+]
imagen_producto
Oberta la convocatòria al Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

Ja s'ha obert la 9a convocatòria per a participar al Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Organització i Usos del temps. El guardó, que té com a objectiu visibilitzar aquelles empreses que presentin polítiques innovadores en la gestió del temps, es pot sol·licitar fins al 30 de novembre. 

[+]
imagen_producto
NOVEMBRE. Fita 11 | ACCESSIBILITAT

La Genisa Prats, de la Fundació Desenvolupament Comunitari, ha participat a l'espai d'opinió del mes d'octubre per parlar sobre la desena fita de l'Estratègia d'Inclusió, dedicada a l'autonomia personal i la vida independent. Fes click a l'enllaç per conèixer l'opinió de la Genisa!

[+]
imagen_producto
Benvingudes!

Studio Qualia718 SLU s'ha adherit a l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Benvinguda!

Si tu també vols formar-ne part, adhereix-te a través d'aquest enllaç.

[+]
L' entrevista
"Les entitats hem d’anar unides i ser generoses entre nosaltres"

Aquest mes l'Acord Ciutadà ha entrevistat al Xavier Villarejo, responsable de l'Àrea de captació de fons i projectes de la Fundació Ared, amb motiu de la recent adhesió d'Ared a la Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada. Hem parlat de la Fundació, els seus reptes i de quina manera podem treballar per reduir les desigualtats socials. Llegeix l'entrevista a través d'aquest enllaç!

Llegiu-ne més +
imagen_producto
ACTUALITAT

imagen_producto
Torna el Gran Recapte d'Aliments

La 12a edició del Gran Recapte d'Aliments, impulsada pel Banc dels Aliments, aquest any se celebrarà per primera vegada en format online. La campanya té l'objectiu de recaptar i proveïr d'aliments de primera necessitat els magatzems, que en els últims mesos han vist un augment de la demanda degut a la situació generada per la Covid-19. Tot i celebrar-se en format digital, hi haurà persones voluntàries als supermercat els dies 20 i 21 de novembre per informar a les persones sobre el funcionament del Gran Recapte. 

[+]
imagen_producto
Neix el Centre de Recursos en Drets Humans

La Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania ha impulsat el Centre de Recursos en Drets Humans (CRDH), un servei municipal de l'Ajuntament de Barcelona que neix amb l'objectiu de promoure, promocionar i divulgar els drets humans a la ciutat. El CRDH ofereix serveis de formació i assessorament per a entitats, la ciutadania i també en l'àmbit educatiu, així com també disposa d'un Catàleg de formació en igualtat i no discriminació al seu portal web. 

[+]
imagen_producto
Reivindiquem el paper de la dona com a donant

En el marc del #GivingTuesday, que se celebra el proper 1 de desembre, s'ha impulsat la iniciativa #SócDonaSolidària, amb l'objectiu de posar en valor el paper de la dona com a donant. Les dones composen més del 60% de les donacions benèfiques i també juguen un paper clau a les organitzacions fundacions, associacions i entitats del Tercer Sector. 

[+]
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.

Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto