Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
Butlletí 152. Juliol de 2020.
logo
L'Acord celebrarà una jornada de treball per afrontar els reptes socials arran de la crisi de la Covid-19

L'Acord Ciutadà celebrarà una Jornada de treball després de l'estiu per treballar en la reprogramació de l'Estratègia i elaborar un Programa d'Actuació per fer front als reptes socials de Barcelona després del confinament i la crisi sanitària. Estigues pendent de les xarxes socials de l'Acord per conèixer més informació!

[+]
imagen_producto
La Comissió d'Acció treballa en el Pla d'Actuació de l'Acord arran la crisi de la Covid-19

La Comissió d'Acció es va reunir el passat 9 de juny per començar a treballar en el Pla d'Actuació de l'Acord Ciutadà (PAAC), que té l'objectiu de pal·liar els efectes socials de la situació generada per la Covid-19. i que és resultat de recollir les necessitats de les Xarxes, entitats i organitzacions de l'Acord Ciutadà.

[+]
imagen_producto
La Xarxa Nust organitza un taller sobre teletreball

La Xarxa Nust va realitzar el passat 16 de juny el taller "Teletreball en temps de Covid-19 i més enllà", amb l'objectiu de treballar i reflexionar sobre el futur enfocament del teletreball a les empreses, entitats i organitzacions després de la crisi de la Covid-19. El taller també va debatre sobre els diversos aprenentatges que les entitats han obtingut arran del confinament. 

[+]
imagen_producto
La XIB organitza una Masterclass sobre "La metodologia de l'ocupabilitat per competències"

La Xarxa per la Inclusió Laboral de Barcelona va realitzar una Masterclass sobre la Metodologia de l'ocupabilitat per competències. Un dels objectius de la Xarxa per aquest 2020 és el de l'elaboració d'un document de treball conjunt des de la metodologia de l'ocupabilitat per competències que inclogui les accions de suport i acompanyament als processos d'acompanyament de la persona i a l'empresa.

[+]
imagen_producto
JUNY | FITA 6. Èxit escolar

La Xarxa drels Drets dels Infants de Barcelona ha participat a l'Espai d'Opinió corresponent al mes de juny, que fa referència a la fita 6 de l'Estratègia, dedicada a treballar per reduir la diferència de la taxa d'èxit escolar entre districtes. Fes click al següent enllaç per conèixer l'opinió de la xarxa!

[+]
imagen_producto
JULIOL | Fita 7. Persones cuidadores

Per a l'Espai d'Opinió de la fita 7 de l'Estratègia, hem comptat amb la participació de la Laura Morer, Directora General de l'Associació Catalana per al Parkinson. La Fita 7 té l'objectiu que per al 2027 cap persona cuidadora s'hagi d'ocupar en solitari de les tasques de cura. Fes click a enllaç per conèixer l'opinió de la Laura!

[+]
imagen_producto
Benvingudes!

NUS Cooperativa s'ha adherit a l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Benvinguda!

Si tu també vols formar-ne part, adhereix-te a través d'aquest enllaç.

[+]
L' entrevista
"Aquesta crisi no ha afectat igual a tothom: les persones més vulnerables estan patint més les conseqüències"

Aquest mes hem entrevistat a Amèlia de Juan, de Càritas Diocesana de Barcelona. Hem parlat sobre els principals reptes de la ciutat post-confinament i la importància del treball en xarxa i el paper de l'Acord per afrontar l'actual crisi social. 

Llegiu-ne més +
imagen_producto
ACTUALITAT

imagen_producto
Comença l'Escola d'Estiu d'Amics de la Gent Gran

Amics de la Gent Gran ha impulsat l'Escola d'Estiu d'Amics de la Gent Gran, que té l'objectiu d'engegar la proposta #ConversesSobreSoledat. A través d'aquesta iniciativa, diversos ponents faran xerrades sobre els diferents efectes que ha tingut la crisi sanitària envers la soledat, i s'intentarà donar resposta a les preguntes que sorgeixin arran dels debats. Les ponències es realitzaran els propers 9 de juliol i 16 de juliol. 

[+]
imagen_producto
L'Ajuntament de Barcelona publica dues guies amb consells per a monitors i monitores durant aquest estiu

L'Ajuntament de Barcelona ha publicat dues guies educatives i d'acompanyament emocional amb eines pràctiques per als educadors i les educadores que realitzin activitats de lleure i esportives aquest estiu. L'objectiu de les guies és que el professorat tingui eines per fer front a les circumstàncies especials arran de la Covid-19. 

[+]
imagen_producto
El Banc dels Aliments ha distribuït més de 5 milions de quilos d'aliments durant l'Estat d'Alarma

El Banc dels Aliments ha fet rècord històric en nombre de persones ateses i quilos distribuïts durant el confinament. Aquestes xifres s'han obtingut després de fer balanç de la seva activitat durant els 3 mesos de confinament, on l'entitat ha distribuït més de 5 milions de quilos d'aliments amb un valor de més d'11 milions d'euros. Després del confinament, l'entitat atèn a un 40% més d'usuaris, situant la xifra a les 160.849 persones. 

[+]
imagen_producto
Càritas Catalunya impulsa la campanya "A només 2 metres de tu"

Càritas Catalunya, amb l'objectiu de seguir fent front a les peticions d'ajuda arran de la crisi sanitària de la Covid-19, ha impulsat la campanya "A només 2 metres de tu". En aquest sentit, després de l'augment de peticions d'ajuda a l'entitat, Càritas fa una crida a la ciutadania perquè es solidaritzi i col·labori. 

[+]
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.

Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto