Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
Butlletí 154. Setembre 2020
logo
L'Acord celebrarà una jornada de treball per afrontar els reptes post-confinament

L'Acord Ciutadà celebrarà el proper 8 d'octubre de 9:30 a 11:30 hores una Jornada de treball per treballar en la reprogramació de l'Estratègia d'Inclusió i impulsar el Programa d'Actuació de l'Acord Ciutadà 2020-2022, que tenen com a objectiu fer front als reptes socials de Barcelona després del confinament i la crisi sanitària. Estigues pendent de les xarxes socials de l'Acord per conèixer més informació!

[+]
imagen_producto
Jornada: El futur del temps de treball

El proper dimarts 29 de setembre se celebrarà la Jornada Virtual "El futur del temps de treball", organitzada per la Xarxa NUST de l'Acord Ciutadà i el Pacte del Temps. La Jornada comptarà amb una conferència inaugural, un diàleg sobre conciliació corresponsable a les empreses i l’entrega de la 8a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2019.

[+]
imagen_producto
El 30 de setembre finalitza el termini per sol·licitar el distintiu 'Actius de l'Acord'

El 30 de setembre acaba el termini per demanar el distintiu 'Actius de l'Acord', un segell que reconeix la tasca i l'esforç d'aquelles entitats compromeses amb la societat i amb la ciutadania. Es tracta d'una iniciativa impulsada per la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa que pretén visibilitzar la tasca d'aquells projectes i entitats de Barcelona que estan compromesos amb una ciutadania activa. 

[+]
imagen_producto
Benvingudes!

Designathon i Stop Accidentes s'han adherit a l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Benvingudes!

Si tu també vols formar-ne part, adhereix-te a través d'aquest enllaç.

 

[+]
imagen_producto
La Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada, a la revista Protagonistes, ja!

La nova edició de la revista Protagonistes, ja!, de l'Associació Diomira, ha dedicat unes pàgines per parlar de la Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada (XDAA). L'article, escrit pel referent de la Xarxa, Patrici Hernández, aborda el context en què s'ha format la xarxa, així com els objectius d'aquesta. L'article també analitza les problemàtiques a què s’enfrenten les diferents esferes socials a l’hora d’alimentar-se i com treballen per garantir una alimentació adequada.

[+]
imagen_producto
AGOST | Fita 8. Companyia

La Carmen Laorden, directora General de l'Associació Invia, ha participat a l'espai d'opinió del mes d'agost per parlar sobre la vuitena fita de l'Estratègia d'Inclusió, dedicada a reduir el percentatge de persones que no tenen la possibilitat de parlar amb algú dels seus problemes personals i familiars. Fes click a l'enllaç per conèixer l'opinió de la Carmen!

[+]
imagen_producto
SETEMBRE | Fita 9. Esperança de vida

La fita 9 de l'Estratègia d'Inclusió té l'objectiu d'augmentar l'esperança de vida en néixer a la ciutat i reduir a la meitat la diferència entre els barris en funció de la renda familiar disponible. Dóna una ullada a la opinió del Javier Jaén, Referent Tècnic Local de Càritas Barcelona, a propòsit d'aquesta fita!

[+]
L' entrevista
"Volem superar aquesta crisi sense deixar a ningú enrere, i tots hem de posar la nostra part"

L'Acord Ciutadà ha entrevistat aquest mes a l'Enriqueta Duran, Secretària de Polítiques Socials a UGT Catalunya. L'impacte de la crisi en les persones treballadores, els reptes que té la ciutat actualment i l'impuls del Pacte per Barcelona són alguns dels temes que s'han tractat a l'entrevista. Dóna-li una ullada!

Llegiu-ne més +
imagen_producto
ACTUALITAT

imagen_producto
Impulsen una eina per reforçar l'equitat de gènere al Tercer Sector

La Confederació i Dones Directives han impulsat una eina d'autodiagnosi que té com a objectiu fomentar l'equitat de gènere al Tercer Sector de Catalunya. Es tracta d'un recurs, que inclou recomanacions, ifnormació i preguntes d'autodiagnosi, que pretén reforçar la presència de les dones als òrgans de govern i direcció de les entitats socials.

[+]
imagen_producto
Càritas alerta de l'impacte social de la crisi de la Covid-19 en un informe

Càritas ha publicat un informe anomenat "Primer impacte de la crisi de la COVID-19 en les famílies ateses per Càritas Diocesana de Barcelona", en què s'alerta de l'increment del nombre de famílies que han passat a trobar-se en risc de pobresa i l'augment del risc de desnonament, d'entre altres. L'informe també assenyala la pèrdua de feina de moltes persones, especialment dins l'economia informal, i l'impacte negatiu en la salut emocional de les famílies. 

[+]
imagen_producto AGENDA

imagen_producto
Fira 'Sí, i millor, di-capacitat i talent'
Del 21 al 23 de setembre
Recinte Firal de Montjuïc
imagen_producto
Jornada Virtual 'El futur del temps de treball'
29 de setembre
En línia
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.

Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto