Conexión Segura Empresas
ic_close_24 Created with Sketch.
DEGUSTACIÓN
Filtrado Web
Antivirus
Antiphishing
ic_settings_32 Created with Sketch.
Accede a la configuración del servicio
ic_chevron_24 Created with Sketch.
Consulte más información y contrate el servicio: www.movistar.es/empresas/aplicacionesdigitales/conexion-segura-empresas
Cualquier consulta, contacte con el Administrador de su empresa
Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
Butlletí 147. Febrer de 2020
logo
La jornada 2020 reflexiona sobre la cultura i les desigualtats

L'Acord Ciutadà per una Barcelona inclusiva va celebrar el passat 28 de gener la seva jornada anual, dedicada a la cultura com a eina d'inclusió i de reducció de les desigualtats socials. L'Acte, celebrat al Teatre Lliure de Gràcia i conduït per la periodista de Betevé Núria Dias, va incloure debats que reflexionaven sobre inclusió i cultura, a més de mostres culturals inclusives com obres teatrals, actuacions musicals o la reproducció d'un curtmetratge. 

L’objectiu de la Jornada va ser el de reivindicar el paper de la cultura com una eina essencial en els processos d’inclusió i de reducció de les desigualtats, així com establir vincles i sinergies amb els actors culturals de la ciutat per afrontar els reptes socials de la cultura.

[+]
imagen_producto
La Xarxa dels Drets dels Infants promou un bon ús de les xarxes socials

La Xarxa dels Drets dels Infants (XDI) ha impulsat, en col·laboració amb betevé, un projecte anomenat "Combatre les fake news", dedicat a promoure la protecció dels drets digitals entre els infants i adolescents. La iniciativa té l'objectiu que els joves aprenguin a fer un bon ús de les xarxes socials i prenguin consciència de la importància d'estar ben informats per combatre notícies falses.

[+]
imagen_producto
La Xarxa d'Habitatges d'inclusió presenta el resultat del Grup de Sortides

La Xarxa d'Habitatges d'Inclusió de Barcelona (XHIB) va celebrar el passat 31 de gener una reunió plenària en què es va presentar el resultat del treball realitzat pel Grup de Sortides, un grup de treball dins la XHIB que té com a objectiu elaborar i debatre propostes de sortida als habitatges d'inclusió. L'informe revela la necessitat que existeixin pisos amb lloguers assequibles per les persones que surten del pis d'inclusió per tal de no recaure i agilitzar la seva sortida.

[+]
imagen_producto
Nova convocatòria per demanar el distintiu Actius de l'Acord!

Ja s'ha obert la nova convocatòria dels 'Actius de l'Acord', una iniciativa impulsada per la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa que té l'objectiu de visibilitzar totes aquelles entitats, iniciatives o projectes compromesos amb la societat. Es poden presentar sol·licituds fins al 31 de març. 

[+]
imagen_producto
Benvingudes!

L'Associació Casal Infantil La Mina, Teixint Connexions i l'Associació SUPerando s'han adherit a l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Benvingudes! Si tu també vols formar-ne part, adhereix-te a través d'aquest enllaç

[+]
imagen_producto
Gener | Fita 1

Amb motiu de l'avaluació de l'Estratègia d'inclusió i de reducció de les desigualtats, hem preguntat a la Fina Contreras, de Càritas Barcelona, sobre l'estat actual de la primera fita de l'Estratègia. Fes click a l'enllaç per llegir-ho!

[+]
imagen_producto
Febrer | Fita 2

Per al mes de febrer, i a propòsit de la segona fita de l'Estratègia d'inclusió, hem preguntat a l'Albert Recio, de l'Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona, per la seva opinió sobre la fita i l'assoliment d'aquesta. 

[+]
L' entrevista
"La persona cuidadora i la persona malalta són una unitat indivisible"

Aquest mes hem entrevistat a la portaveu de la Fundació Pasqual Maragall, Cristina Maragall, i la terapeuta Sandra Poudevida, amb motiu del Brain Film Fest i la participació al festival de la Xarxa de Suport a les Famílies Cuidadores. El festival, que pretén ser una eina divulgativa del cervell i malalties relacionades amb aquest, se celebrarà els propers 20, 21 i 22 de març amb un espai dedicat al valor de cuidar, que inclourà una taula rodona i una projecció audiovisual. 

Llegiu-ne més +
imagen_producto
ACTUALITAT

imagen_producto
Betevé, premi Ciutat de Barcelona

La cadena televisió betevé ha sigut guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona 2019, un guardó que reconeix l'esforç de proximitat, honestedat i transparència del mitjà de comunicació de Barcelona. La cerimònia d'entrega dels Premis serà el proper 11 de febrer al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona

[+]
imagen_producto
Fundesplai convida a infants i joves a defensar els drets de la infància

Fundesplai, que forma part de la Xarxa dels Drets dels Infants, juntament amb la Federació Catalana de l'Esplai, ha impulsat la campanya #30nusospelsdrets, amb l'objectiu de mobilitzar els infants i joves dels esplais i espais educatius del migdia per defensar els drets de la infància, reconeguts a la Convenció sobre els Drets de l'Infant des del 1989.

[+]
imagen_producto AGENDA

imagen_producto
Presentació del Dossier del Temps: “Temps, ciutadania i desigualtats”
18 de febrer
Innoba (C. Perú, 52)
imagen_producto
Jornada ‘De què parlem quan parlem d’educació sexual?’
25 de febrer
Espai Francesca Bonnemaison (C. Sant Pere Més Baix, 7)
imagen_producto
Presentació de la guia “Cures en la convivència de persones grans”
26 de febrer
C. Calàbria, 66
imagen_producto
Concert solidari Rock pels Xuklis
29 de febrer
Sala Bóveda (C. Roc Boronat, 33)
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.
Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto