Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
16 d'abril de 2020
logo
Acord Ciutadà: Espai de Creativitat

Com a resposta a la carta enviada per la Comissionada d'Acció Social, Sònia Fuertes, presentant el projecte "Acord Ciutadà: Espai de Creativitat", neix aquest recull d'iniciatives, amb l'objectiu de difondre pràctiques o accions de les entitats socials per intentar reduir o superar de forma creativa les dificultats originades per la situació actual. El material rebut serà difós a través de les xarxes socials de l'Acord Ciutadà. Les primeres iniciatives són les rebudes més recentment, mentre que la resta són les que han format part d'anteriors utlletins i apareixen en format breu. 

 

Compartim la nostra creativitat per l'acció social de la ciutat!

[+]
imagen_producto
La Fundació Pasqual Maragall ofereix recomanacions per al confinament

La Fundació Pasqual Maragall ofereix al seu Blog recursos, recomanacions i informació sobre el confinament, el dol durant aquests dies i la cura de persones amb Alzhèimer. 

[+]
imagen_producto
Suara Cooperativa ofeeix suport emocional i físic durant el confinament

Suara Cooperativa ha engegat un servei gratuït online per donar suport emocional i físic a través del programa Suara a Casa. Es tracta de sessions amb psicòlegs, coachs i fisioterapeutes que són gratuïtes. 

[+]
imagen_producto
UGT crea nous recursos davant la COVID-19

La Unió General de Treballadors de Catalunya ha impulsat un seguit d'accions durant els dies de confinament. En aquest sentit, han creat un portal web amb informació sobre la COVID19, haan obert un servei d'atenció jurídica de consultes. També ofereixen el seu Servei d'Informació Social i la Xarxa d'Atenció al Treballador. 

[+]
imagen_producto
Betevé es queda a casa

Betevé ha creat un portal web amb una selecció de continguts per consumir al llarg d'aquests dies. A més, ha creat un apartat amb suggerències d'activitats culturals per fer amb nens a casa. 

[+]
imagen_producto
CCOO ofereix assessorament online

Comissions Obreres està oferint assessorament gratuït de manera universal a tothom que el pugui necessita via online. L'assessorament es fa a través d'un equip de sindicalistes, i persones assesores, així com l'equip de juristes del sindicat. 

[+]
imagen_producto
Save The Children engega el programa "Al teu costat"

Save the Children ha impulsat el programa "Al teu costat", una iniciativa que inclou un seguit d'accions que pretenen contrinuir al correctes desenvolupament educatiu dels infants i adolescents i garantir el seu benestar psicoemocional. D'entre les actuacions, es troba l'atenció psicològica, el reforç educatiu o l'acció social. 

[+]
imagen_producto
La Biblioteca a casa

Biblioteques de Barcelona ha impulsat una sèrie d'iniciatives online durant el confinament, entre les que es troba una xerrada sobre cinema i literatura i la retransmissió de contes infantils a través d'Instagram. 

[+]
imagen_producto
La Fundació IRES i 22@Network connecten oportunitats

L'Associació 22@ Network, a favor de la Fundació IRES, ha llançat la iniciativa "Connectem oportunitats", amb l'objectiu de lluitar contra la bretxa digital durant la crisi de la COVID-19. La campanya pretén recaptar fons per dotar de recursos tecnològics a infants i joves en situació de vulnerabilitat que atén la Fundació IRES. 

[+]
imagen_producto
Fundació Roure confecciona i renta mascaretes

La Fundació Roure és actualment proveïdora de rentat de mascaretes i ofereix els seus serveis de Taller de Costura per a confeccionar mascaretes i bates. A més, Roure també proporciona un servei d'entrega d'aliments per a famílies en precarietat socioeconòmica.  

[+]
imagen_producto
La Fundació FCB ofereix consells per prevenir el ciberbullying

La Fundació FCB ha publicat un seguit de consells i recomanacions per fer un bon ús d'internet i prevenir el ciberbullying entre els nens i les nenes. D'entre els consells, es troba el d'establir hàbits saludables de connexió i dormir sense dispositius. 

[+]
imagen_producto
Uneix-te al Coronavirus Community Lab

Des de Fundació la Caixa s'ha impulsat la iniciativa "Coronavirus Community Lab", que convida a la població a compartir i dissenyar solucions d'impacte i d'ajuda a la comunitat. L'objectiu és el de donar a conèixer les màximes xarxes d'ajuda possible i fomentar la comunitat. 

[+]
imagen_producto
Música durant el confinament

La Fundació Vozes està realitzant activitats musicals educatives online durant els dies de confinament. En total, més de 100 joves han fet aquestes classes de música. 

[+]
ACTUALITAT

imagen_producto
Càritas crea un servei d'assessorament jurídic
[+]
imagen_producto
El CEESC crea el portal "Especial COVID-19"
[+]
imagen_producto
La Fundació Uszheimer ofereix recomanacions per a persones cuidadores
[+]
imagen_producto
Assís inicia el repartiment de kits d'emergència a persones sense llar
[+]
imagen_producto
ABD gestionarà un equipament per allotjar persones amb adiccions
[+]
imagen_producto
Consulta la resta d'iniciatives!

Pots donar una ullada a la resta d'iniciatives creatives que s'han impulsat per promoure l'acció social durant el confinament fent click a aquest enllaç

Consulta el primer butlletí de l'Espai de Creativitat fent click aquí

[+]
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.

Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto