Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
Butlletí 153. Agost 2020
logo

Amb el convenciment que a partir del mes de setembre podrem continuar treballant plegats per la inclusió i la reducció de les desigualtats a la ciutat de Barcelona, des de l'Acord Ciutadà us volem desitjar un molt bon estiu i unes bones vacances!

[+]
imagen_producto
La XAPSLL treballa en el futur de la Xarxa en una sessió plenària

La Comissió Permanent de la Xarxa d'Atenció a persones Sense Llar va organitzar una reunió plenària, on va fer una valoració de la situació actual generada per la crisi de la Covid-19, així com preveure els nous reptes i les actuacions de futur de la Xarxa. La reunió també va servir per posar en comú els diversos canvis que han realitzat les entitats de la Xarxa per fer front a les noves necessitats generades pel Coronavirus. 

[+]
imagen_producto
Els òrgans de govern de l'Acord treballen en la reprogramació de l'Estratègia i el PAAC 20-22

La Comissió d'Acció i el Consell de la Governança, dos dels òrgans de govern de l'Acord Ciutadà, s'han reunit al llarg d'aquest juliol per treballar en la reprogramació de l'Estratègia d'Inclusió i l'elaboració del Pla d'Actuació 20-22 de l'Acord Ciutadà, que neix per fer front als nous reptes sorgits arran de la crisi de la Covid-19 i el confinament. 

[+]
imagen_producto
La XDAA es prepara per un nou curs amb un nou pla de treball

La Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada es va reunir el passat  2 de juliol per treballar en el nou pla de treball per al curs 2020-2021, que té com a principals objectius impulsar projectes col·laboratius, fer accions de sensibilització o promoure la Capitalitat mundial de l’alimentació sostenible 2021, d'entre altres. 

[+]
imagen_producto
Benvingudes!

Dental Residency i Conviure Net s'han adherit a l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Benvingudes!

Si tu també vols formar-ne part, adhereix-te a través d'aquest enllaç.

[+]
L' entrevista
"La crisi de la Covid-19 i les seves conseqüències no han estat igual per a totes les famílies"

Aquest mes hem entrevistat a Adrià Jurado, director de l'Associació Educativa Integral del Raval, per parlar del paper dels Centres Oberts amb la crisi de la Covid-19 i el seu treball en la salut mental dels infants i adolescents durant aquest estiu tan atípic. 

Llegiu-ne més +
imagen_producto
ACTUALITAT

imagen_producto
Recursos pedagògics per acompanyar els infants i joves aquest estiu

En el marc del Pla de xoc en salut mental 2020, per fer front als reptes emocionals de la Covid-19, s'han elaborat diversos recursos per a monitors i monitores de lleure que ofereixen recomanacions i consells per a dur a terme acompanyament emocional a la infància i l'adolescència durant aquest estiu.

[+]
imagen_producto
S'obre la convocatòria als Premis Josep M. Piñol

Ja s'ha obert la convocatòria de la 23a edició dels premis Josep M.Piñol per al foment de la ocupació, organitzats per Acció Solidària Contra l'Atur (ASCA) i amb la col·laboració de la Fundació La Caixa. L'objectiu d'aquests guardons és el de reconèixer la trajectòria d'entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació. 

[+]
imagen_producto
La Taula del Tercer Sector rep la Medalla d'Honor de Barcelona per la resposta de les entitats socials a la pandèmia

La Taula d'Entitats del Tercer Sector ha rebut la Medalla d'Honor de Barcelona per la tasca que han realitzat les organitzacions i entitats socials per fer front a la crisi de la Covid-19. La Medalla d'Honor és un distintiu de l'Ajuntament de Barcelona que reconeix la tasca d'aquelles persones o entitats que han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i els valors cívics.

[+]
imagen_producto
S'impulsa un portal web per ajudar a la població a abordar el patiment psicològic arran la crisi de la Covid-19

L'Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb les entitats i institucions de la ciutat que treballen per millorar el benestar emocional de la població, ha engegat un web anomenat "Cabàs Emocional", que inclou recursos i bons hàbits per ajudar a la població que ha sofert patiment psicològic arran de la crisi de la covid-19. Activitats en línia, formacions grupals o recursos digitals són algunes de les eines que els usuaris podran trobar en el nou portal web. 

[+]
imagen_producto AGENDA

imagen_producto
Jornada de Treball de l'Acord Ciutadà
17 de setembre
imagen_producto
Jornada: El futur del temps del treball
29 de setembre
Online
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.

Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto