Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
Butlletí 158. Gener 2021
logo
La Comissió d'Acció es prepara per al 2021

La Comissió d'Acció de l'Acord Ciutadà es va reunir el passat 15 de desembre en una trobada que va servir per debatre sobre les properes accions de l'Acord Ciutadà, coincidint amb l'inici d'un nou any. La preparació de la nova edició de l'Àgora Ciutadana, l'impuls d'una Xarxa Metropolitana que faci front a l'exclusió residencial o la difusió de la reprogramació de l'estratègia són algunes de les activitats previstes de l'Acord. 

[+]
imagen_producto
Es presenta l'Informe sobre l'Exclusió Residencial a la Regió Metropolitana de Barcelona

El 3 de desembre es va celebrar una reunió amb diversos operadors en inclusió social residencial per tal de treballar en la creació d'una Xarxa Metropolitana d'Inclusió Residencial. A la reunió es va presentar l'informe "Exclusió Residencial a la Regió Metropolitana de Barcelona", que fa una radiografia de la situació de la Regió Metropolitana en matèria d'habitatge i inclusió social. 

[+]
imagen_producto
Benvingudes!

Les entitats Fulles d'Alè per la Consciència Social i Espai Jove Boca Nord s'han adherit a l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Benvingudes!

Si tu també vols formar-ne part, adhereix-te a través d'aquest enllaç.

[+]
L' entrevista
"Cal que la resposta a la Covid-19 atengui les diferències de la diversitat de persones"

Aquest mes hem entrevistat a l'Esther Adrover, de la Fundació Astres. L'entrevista ha servir per fer balanç de l'activitat impulsada per la Xarxa d'Accessibilitat i Vida Independent, que aquest gener celebra el seu segon aniversari, i parlar sobre els recents posicionaments de la XAVI, que han reivindicat els drets de les persones amb discapacitat i/o diversitat funcional en el context de la Covid-19. 

Llegiu-ne més +
imagen_producto
ACTUALITAT

imagen_producto
Com detectar una addicció a les pantalles?

El Consell de Joventut de Barcelona (CJB) ha creat la guia "Les pantalles i tu: una relació addictiva?", un recurs que té l'objectiu de reflexionar sobre l'ús de les pantalles entre les persones joves. Aquesta guia explica els tipus d'addiccions que existeixen i també permet detectar senyals d'alarma, aixi com quines mesures preventives es recomana seguir. 

[+]
imagen_producto
La conciliació en temps de pandèmia

La secció de Dones, Gèneres i Diversitats del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha elaborat la guia "La conciliació en temps de pandèmia: treball domèstic, treballs de cures i teletreball", impulsada conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu de la guia és ser una eina que serveixi per entendre l'impacte de la Covid en la conciliació familiar i la tensió que existeix entre el teletreball, el treball domèstic i el treball de cures, que recau principalment en les dones. 

[+]
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.

Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto