Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
logo
Butlletí 161. Abril 2021.
logo
21 de maig: Trobada General de l'Acord

Obriu agendes! El pròxim 21 de maig se celebrarà la Trobada General de l'Acord Ciutadà, coincidint amb el Dia Mundial de la Diversitat Cultural. Estigues pendent de les Xarxes Socials de l'Acord per conèixer més informació pròximament!

[+]
imagen_producto
Les Xarxes d'Acció de l'Acord comencen a treballar en el PAAC

La Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa, la Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada o la Xarxa d'Accessibilitat i Vida Independent són algunes de les Xarxes d'Acció de l'Acord Ciutadà que estan començant a treballar en l'assoliment dels objectius del Pla d'Actuació de l'Acord 2020-2022. El Consell de la Governança, celebrat el passat 4 de març, va ser l'espai en què les Xarxes d'Acció van compartir les accions que s'estaven començant a impulsar des de les Xarxes per alinear-se amb els objectius del PAAC. 

[+]
imagen_producto
Es presenta la mesura de govern d'Innovació Social

El Consell Municipal de Benestar Social es va reunir el darrer 11 de març en una reunió plenària on es va presentar la mesura de govern d'Innovació Social i en què totes les entitats de l'Acord Ciutadà van ser convidades. La mesura de govern, sota el lema "Transformant la realitat per millorar el benestar dels veïns i veïnes de Barcelona", pretén promoure la innovació com a eina clau per avançar cap a la reducció de les desigualtats i protegir els drets socials.

[+]
imagen_producto
L'Acord Ciutadà a Treball Social de la Universitat de Barcelona

L'Acord Ciutadà es va presentar el passat 25 de març al Grau en Treball Social de la Universitat de Barcelona en una xerrada conduïda pel Sergi Martí, cap del Departament de Participació Social, i l'Anna Sanchez, de la Xarxa per una Ciutadania Activa i compromesa. L'objectiu de la sessió era el de presentar l'Acord Ciutadà com un exemple de coproducció i treball en xarxa entre les entitats socials i l'Ajuntament de Barcelona. 

[+]
imagen_producto
Benvingudes!

L'Associació de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya (ACDMA) s'ha adherit a l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Benvinguda! Si tu també vols formar-ne part, adhereix-te a través d'aquest enllaç. 

[+]
L' entrevista
"Si fem una anàlisi honesta segurament ens adonarem que cal canviar moltes coses"

Aquest mes hem entrevistat a Núria Serra, cap del Departament d'Interculturalitat i Pluralisme Religiós de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona. Ens parla de què és la interculturalitat i com treballar-la en una ciutat diversa com és Barcelona. També parlarem de reptes de futur i, per acabar, comparteix un missatge amb les entitats de l'Acord.

Llegiu-ne més +
imagen_producto
ACTUALITAT

imagen_producto
Ja pots consultar l'informe de l'Àgora Ciutadana!

L'informe de l'Àgora Ciutadana ja s'ha publicat al web de l'Acord perquè li donis una ullada. Què es va parlar a la taula rodona? Quines van ser les entitats distingides a la nova edició dels Actius de l'Acord? Fes click aquí per saber-ho!

[+]
imagen_producto
L'impacte de la Covid-19 a les entitats de Barcelona

Torre Jussana ha publicat l'informe de resultats de l'impacte de la Covid-19 a les entitats socials de Barcelona. L'objectiu de l'informe és conèixer les diverses maneres per les quals les entitats socials s'han vist afectades arran la Covid-19, així com conèixer els canvis que han experimentat i les seves perspectives de futur. L'informe conclou que més d'un 70% d'entitats han reduït la seva activitat, i les entitats que es dediquen a l'atenció de persones en situació de vulnerabilitat són les úniques que han augmentat la seva activitat. Pots consultar l'informe aquí

[+]
imagen_producto
Oberta la convocatòria als Premis La Confederació 2021

Ja s'ha obert la convocatòria per presentar-se a la 5a edició dels Premis La Confederació. Aquest any, l'objectiu dels guardons és el de reconèixer iniciatives que hagin suposat un alt nivell d'innovació i adequació a la situació sobrevinguda per la pandèmia i el nou context social. Podeu presentar les vostres candidatures fins al 30 d'abril a les 17h.

[+]
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.

Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic o gestionar les vostres subscripcions accediu al vostre espai personal.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.
Projecte impulsat per:
imagen_producto