Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Centre Cultural de Formació i Ocupació Professional Sant Martí
Centre Sant Martí

AdreçaC/ Pere Vergés,1 planta 8a, despatxos 12 i 13
08020 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Martí
Telèfon934 980 180
607728269
Correu electrònicmluisagijon@yahoo.es
Adreça webwww.centresantmarti.org

DescripcióCSM ORG, és una associació sense ànim de lucre amb una trajectòria de 20 anys en l'àmbit associatiu de Barcelona i tot Catalunya. Inicialment orientada a la inserció laboral dels sectors menys afavorits de la població i a generar accions d'assistència social, CSM ORG ha crescut fins a esdevenir una de les associacions de referència del quefer comunitari. Actualment compta amb diferents àmbits d'actuació que generen una àrea de compromís social particular i alhora, determinen un esperit de gestió global basat en l'excel·lència, la qualitat i la recerca del desenvolupament humà.

ÀMBITS D'ACTUACIÓ: INSERCIÓ LABORAL, DONES, JOVES, IMMIGRACIÓ I FORMACIÓ I ASSISTÈNCIA SOCIAL. La lluita contra la pobresa, l'exclusió social i la marginació col·lectiva o individual. Promoció, formació i integració dels col·lectius més desfavorits de la població. Millorar les condicions de vida de les persones excloses i marginades de la societat mitjançant programes d'inclusió social, cultural i laboral. Sensibilització i difusió de la importància del treball comunitari i la integració dels sectors més vulnerables de la societat.

Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariDones
Famílies
Gent gran
Persones aturades
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
Persones sense llar
Població en general
TemàticaImmigració
Treball/ocupació
Altres
Activitat o serveiAlimentació
Assistència psicosocial
Formació
Inserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Sant Martí
Programes o projectes a destacarEL NOSTRE SERVEI D'ASSISTÈNCIA SOCIAL I INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA: Durant l'any 2015 s'han repartit més de 70.000 quilograms d'aliments provinents del nostre conveni amb el Banc d'Aliments i es van a beneficiar d'aquest servei 720 persones. S'ha posat en marxa un emprenedoria social destinat a ajudar a les famílies més necessitades i en risc d'exclusió. El programa contempla la recol·lecta, arranjament, rentat i distribució de roba de segona mà. S'ha intensificat el treball coordinat amb els Serveis Socials de la ciutat de Barcelona però prioritàriament amb els de Sant Martí, Sant Adrià de Besòs i Badalona NOSTRES USUARIS Més de 4000 persones han passat aquest any per alguns dels serveis que ofereix l'entitat. Qualitat, excel·lència, eficàcia són, les principals virtuts d'aquests serveis. Usuaris diversos amb heterogènies necessitats que s'han beneficiat dels serveis de CSM i que han quedat satisfets durant l'any 2015. A CSM s'han dirigit més de 4000 usuaris aquest any que han utilitzat almenys un dels serveis que s'ofereixen. En aquest context cada vegada més canviant i amb col·lectius cada vegada més dispars, el nostre objectiu segueix sent conseqüent. D'una banda, donar suport i afavorir amb accions concretes a les persones que formen part dels col·lectius més vulnerables, sense discriminació de situació o procedència. D'altra banda, generar programes concrets de desenvolupament humà en tots els àmbits de la nostra competència, tant individual com organitzativa.

Formació per a immigrants (geriatria i cambrers / es). Itinerarios professionals per a joves. Soporte Psicològic per a persones en exclusió social. Reparto d'aliments.