Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Donation and Transplantation Institute
DTI FOUNDATION

AdreçaBaldiri Reixac nº 4-8, Parc Científic de Barcelona Torre i planta, 8
08028 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteLes Corts
Telèfon934020896
Correu electrònicinfodti@dtifoundation.com
Adreça webhttp://tpm-dti.com/

DescripcióLa fundació DTI (Donation & Transplantation Institute) és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu augmentar la donació d’òrgans al món per a millorar la qualitat de vida de la població i evitar el tràfic d’òrgans.

Mitjançant el programa educatiu TPM® s’han format més de 10.000 participants de 100 països des de 1999. El programa TPM ofereix cursos adaptats a les necessitats específiques de cada país.
La Fundació DTI coopera internacionalment mitjançant el programa SEUSA, que representa el millor dels tres models de donació: espanyol, europeu i USA. El seu principal objectiu és ajudar a desenvolupar sistemes eficients de donació d’òrgans i teixits per a trasplantament.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariPoblació en general
TemàticaSalut
Activitat o serveiFormació
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Programes o projectes a destacarA través del programa TPM (Transplant Procurement Management) que es va unir a DTI el 2010 i que és un referent mundial en formació de professionals sanitaris en el camp de la donació d'òrgans i teixits per el trasplantament. L'objectiu que assoleix el programa és augmentar la quantitat, la qualitat i l'eficàcia de la donació i el trasplantament a través de la formació de professionals involucrats en el procés.
Des de 1991, més de 13.000 professionals de més de 100 països han estats formats en aquest programa.