Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Babel Punt de Trobada
FBPDE

AdreçaC/Balmes, 217 6è, 2a
08006 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteCiutat Vella
Telèfon932955793
629577430
Correu electrònicinfo@babelpuntodeencuentro.org
gestion@babelpuntodeencuentro.org
Adreça webwww.babelpuntodeencuentro.org

DescripcióBabel Punt de Trobada som una fundació independent i sense ànim de lucre, de caràcter solidari, social i cultural.

Tenim dos grans blocs de treball. Per una banda els nostres projectes aquí a Barcelona, tots d'acció social i ciutadania. Per una altra banda col·laborem amb projectes de Cooperació Internacional al Senegal, la majoria educatius.

A través dels projectes en l'educació potenciem el desenvolupament de la persona orientant-la cap a la formació i l'autogestió.

Volem que la convivència sigui un factor clau: de futur, de progrés i d'estabilitat social. La nostra tasca està orientada a contribuir en un context internacional estable, pacífic i segur per a tots.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
Famílies
Persones aturades
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
TemàticaÀmbit comunitari i veïnal
Educació
docència i formació
Immigració
Altres
Activitat o serveiAssistència psicosocial
Informació i orientació
Promoció social i comunitària
Sensibilització
Altres
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarProjecte Puentes:

Espai per la integració de l'immigrant i la seva família. El projecte de Puentes vol tenir un impacte directe en la qualitat de vida de les persones recent arribades a la nostra societat, que es troben en una situació vulnerable o en risc d'exclusió social, utilitzant l'interculturalitat com a base del projecte. És centra en la dimensió psicològica de la migració que avarca relacions familiars, interpersonals i les relacions amb la societat d'acollida.

Projecte Artífex:

Processos de Coaching social per a persones desorientades o insatisfetes, que necessiten ajuda per re-orientar la seva vida. Per a persones que tenen la voluntat de sortir-se'n però necessiten eines o recolzament per fer-ho.

Tallers de Coaching per formar Agents socials. Dirigit a persones que treballen o que acompanyen, en el seu dia a dia, a persones desorientades o insatisfetes.

Projectes de Cooperació Internacional:

Suport de beques escolars i ajudes a l'escola Kalasans, a Sam Sam Dakar. treball també amb el Centre Femení Kalasans, per oferir sortides professionals a les dones de Dakar.

Col·laboració amb la Casa d'acollida "Le Source du Bonheur" a Ziguinchor, Sud de Senegal. Actualment aquesta casa d'acollida atén a 15 nens, les seves despeses es cobreixen amb les accions puntuals de la nostra Fundació i amb les aportacions dels nostres socis i col·laboradors.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa d’acollida i acompanyament per a persones immigrants a Barcelona