Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació per al desenvolupament i la integració
Fdi

AdreçaPaseo de la Castellana 135 7
28046 Madrid
ubicar al mapa
DistricteLes Corts
Telèfon665661118
911164556
Correu electrònicmireia.angerri@fundacionfdi.org
Adreça webwww.fundacionfdi.org

DescripcióLa Fundació per al Foment del Desenvolupament i la Integració neix a partir de la Fundació Esport Integra. El seu fi social es centra en la integració sociolaboral de persones amb discapacitat o en risc d'exclusió a través de l'educació i l'esport.

Constituïda l’any 2010, compta amb un equip professional multidisciplinar que treballa dia a dia en favor d'aquells que més ho necessiten a través de les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa de les empreses. Les escoles esportives per a joves amb discapacitat, el projecte dona i les escoles d'integració amb refugiats i immigrants són els focus principals de l'acció social de la fundació.

A més, desenvolupem campanyes de sensibilització a escoles per poder arribar al futur del nostre país, els més joves, fent-los veure la importància de la normalització del col•lectiu amb discapacitat o en risc d'exclusió.

Dins de la seva activitat internacional, som ONG de Cooperació al Desenvolupament. Per això, i per ser socis de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial, creiem fermament en el compromís que tenim amb altres països que tenen situacions vulnerables, treballant per aconseguir un major desenvolupament de la població a través de l'educació.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
Infància i joventut
Persones amb discapacitat
Persones amb malaltia mental
Persones aturades
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
Persones sense llar
TemàticaCultura
Educació
docència i formació
Esport
Activitat o serveiFormació
Inserció sociolaboral
Participació
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Barcelona ciutat
Programes o projectes a destacarResumint els tres àmbits principals d’acció de la nostra fundació, són:

1. L’Obra Social pròpia de la fundació: Escoles esportives, artístiques i culturals per a col•lectius desfavorits, dirigides pels nostres propis tècnics

Escola de bàsquet adaptat, Escola de natació per a persones amb altres capacitats, Escola de multiesport per a nens sense recursos, Escola d'idioma i cultura per a immogrants refugiats

2. Voluntariat Corporatiu a nivell local, estatal o de cooperació internacional: projectes desenvolupats conjuntament amb les empreses privades que consideren important involucrar el seu personal en accions solidaries

3. Plans de millora de la RSC de les empreses a través d’un major acompliment de la llei LGD per a l’integració sociolaboral de persones amb discapacitat i el desenvolupament de les mesures alternatives més adients per a cada empresa.