Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Privada Avismón-Catalunya

AdreçaC/ Jocs Florals 59 Baixos
08014 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSants - Montjuïc
Telèfon933325858
Correu electrònicsocial@avismon.org
voluntariat@avismon.org
Adreça webwww.avismon.org

DescripcióEntitat d'ajuda i suport a les persones grans en situació de solitud i precarietat.

Avismón-Catalunya acompanya a les persones grans que viuen soles. Per això sempre ha comptat amb la col·laboració del voluntariat, que les visita a casa setmanalment, donant-los suport emocional que necessiten. Actualment l'entitat disposa de projectes i serveis per donar resposta a les creixents necessitats de les persones en fer-se grans.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariGent gran
TemàticaDependència
Lleure
Salut
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Alimentació
Assessorament jurídic i legal
Assistència domiciliària
Assistència psicosocial
Formació
Informació i orientació
Participació
Promoció social i comunitària
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarProjecte: JO AJUDO UN AVI, I TU? - Projecte de Voluntariat per a les persones grans. Visites a domicili. Acompanyament de les persones grans a visites mèdiques. Acompanyament de les persones grans a activitats grupals, realitzades per elles amb l'objectiu de promoure la seva participació i evitar el seu aïllament i exclusió social, degut als seus problemes de mobilitat.

Projecte: ENVELLIR A CASA - Serveis gratuïts d'atenció domiciliària. Podologia, fisioteràpia, suport psicològic. Atenció domèstica i personal (neteja llar). Petits arranjaments de la llar. Perruqueria a domicili.

Projecte: LOT D'ALIMENTS - Repartiment gratuït i a domicili de lots mensuals d'aliments bàsics i productes d'higiene personal, per a persones grans amb insuficients recursos econòmics.

Projecte: TALLERS PER A PERSONES GRANS - Tallers de promoció de l'autonomia personal i prevenció de la dependència, per a persones grans amb pocs recursos.