Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Privada La Salut Alta
FSA

AdreçaC/ Autonomia 17 Baixos
08914 Badalona
ubicar al mapa
Districtefora de Barcelona
Telèfon934603608
Correu electrònicinfo@fundaciolasalutalta.org
secretaria@fundaciolasalutalta.org
Adreça webwww.fundaciolasalutalta.org

DescripcióLa nostra entitat acull els menors i les seves famílies en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social, i els acompanya en els seus processos socioeducatius perquè, en un entorn plural, arribin a ser membres actius de canvi vers una societat més cohesionada i més justa.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
Infància i joventut
TemàticaEducació
docència i formació
Activitat o serveiAssistència psicosocial
Formació
Àmbit territorial d'actuacióÀrea Metropolitana de Barcelona
Programes o projectes a destacar- Centre Obert de Primària: 30 infants de 6 a 12 anys que cada tarda treballen itineraris educatius que inclouen l'espai d'aprenentatge, d'educació emocional i d'educació en el lleure, en un procés d'acompanyament i treballant conjuntament amb la família.

- A100, Centre Obert de Secundària: 30 adolescents de 12 a 16 anys que treballen itineraris educatius que inclouen l'espai d'aprenentatge, d'educació emocional i d'educació en el lleure, en un procés d'acompanyament i conjuntament amb la família.

- ApreniJoc: 60 infants de 6 a 12 anys que participen dues tardes a la setmana amb itineraris educatius que inclouen l'espai d'aprenentatge, d'educació emocional i d'educació en el lleure, en un procés d'acompanyament per professionals de l'entitat i conjuntament amb la família, tenint present l'entorn.

- FAR: formació per a dones immigrades a través de cursos de català, castellà i alfabetització. Aquest projecte incorpora "El Niu", l'espai que acompanya els infants de 0-3 anys mentre les seves mares estan a classe.