Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Privada Llars Compartides
FPLC

AdreçaTravessera de les Corts 39-43 2n pis (Entrada per C/ Aurora Bertrana)
08028 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteLes Corts
Telèfon934498676
933337759
Correu electròniccomunicacio@llarscompartides.org
Adreça webwww.llarscompartides.org

DescripcióTreballem per millorar la qualitat de vida de les persones grans mitjançant una alternativa d'envelliment digne i amb autonomia personal, les llars compartides.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariGent gran
Persones en risc d'exclusió social
Persones sense llar
TemàticaHabitatge
Activitat o serveiHabitatge
Habitatges d'inclusió
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarTreballem amb el projecte marc Llars Compartides, que neix per ajudar a les persones grans (pensionistes) que ho necessitin, a resoldre els problemes generats per l’habitatge: econòmics, de solitud o manca de suport social.

La Fundació treballa sobre quatre eixos d’actuació:

• Constituir i mantenir habitatges compartits adients per a totes les persones pensionistes, que estiguin interessades en aquesta solució d'habitatge permanent i que compleixin les condicions i els procediments del programa.

• Organitzar accions de conscienciació i sensibilització, per apropar les necessitats de la gent gran a la societat, institucions públiques i ens privats, alhora que com a eina per a compartir coneixements i experiències.

• Proporcionar, en cada moment i en cada circumstància, l'ajut més adequat a les persones que conviuen a les llars, amb la finalitat d'augmentar el seu benestar individual i la qualitat de vida de tots els residents.

• Aplicar i difondre procediments de gestió eficaços i eficients, amb el suport d’un equip de voluntaris, que garanteixin la continuïtat del projecte i alhora facilitin i promoguin la creació de rèpliques.

Actualment tenim 8 pisos a Barcelona i 1 a Badalona.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa d’Habitatges d’Inclusió social de Barcelona