Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Quiero Trabajo
FQT

AdreçaC/ Mallorca 194 principal 2ª
08036 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon93170663
Correu electrònicvanessa@quierotrabajo.org
info@quierotrabajo.org
Adreça webwww.quierotrabajo.org

DescripcióLa FQT (www.quierotrabajo.org) assessora, vesteix i instrueix a dones que tenen una entrevista de feina confirmada, perquè se sentin capaços, segures i preparades al moment d'enfrontar-se a la seva entrevista. La FQT ofereix sessions de dues hores de formació o "coaching" amb personal voluntari qualificat (directius de RRHH, psicòlegs o coachs professionals), i una sessió d'estilisme, a més d'un conjunt de roba adequat per acudir a l'entrevista. Durant aquests temps , aconseguim reforçar la seva autoestima i augmentar la seva confiança.

El 80% de les dones que han passat pels serveis de reinserció de les diferents entitats i les sessions que ofereix la Fundació, han aconseguit el lloc de treball al qual optaven.
http https://www.youtube.com/watch?v=Wj6cvSa4Dmo

És un model provat que porta funcionant amb èxit més de 20 anys en més de 30 països, a través de les Fundacions Dress for Success (www.dressforsuccess.org) i Smart Works UK (www.smartworks.org.uk), i que ha ajudat gairebé 1.000.000 de dones sense recursos a accedir a un lloc de treball a tot el món.

El concepte d'allò que oferim és molt senzill, però molt efectiu, i causa una diferència vital per a aquelles usuàries a les quals atenem. En definitiva, Quiero Trabajo, recolza a dones i genera oportunitats: les empodera, els dóna confiança i seguretat, perquè creguin en si mateixes i augmentin les seves possibilitats d'aconseguir una ocupació i canviar, no solament la seva vida, sinó en la majoria dels casos, la del seu nucli familiar.

El servei de Quiero Trabajo, és la baula final, de qualsevol procés de reinserció sociolaboral.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
TemàticaTreball/ocupació
Activitat o serveiFormació
Inserció sociolaboral
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacar- Servei de mentoria i estilisme a dones amb entrevistes de feina concertades.
- Formacions grupals (mixtes en preparació d'entrevista i imatge personal).
- Formacions en autoestima, autoconeixement i gestió dels canvis i la frustració.