Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Hotel Barcelona 1882
Hotel Barcelona 1882

AdreçaCorsega, 482
08025 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteGràcia
Telèfon+34600569593
Correu electrònicacastan@izaka.com

DescripcióA l'Hotel Barcelona 1882 apostem per la sostenibilitat com l'element clau que permetrà que el turisme segueixi sent un dels principals motors econòmics a tot el món. Per això, busquem la integració dels valors i principis associats al desenvolupament sostenible en el nostre dia a dia i en la forma que tenim de treballar i de relacionar-nos amb clients, empleats, proveïdors i amb la societat en general i el medi ambient.

Treballem perquè el nostre compromís i forma d'actuar ens diferenciï i reforci la nostra posició com a empresa responsable, estable, segura i atractiva per a tots aquells que s'apropen a nosaltres.

Els nostres compromisos corporatius són:
• Contribuïm a preservar l'entorn mediambiental, vetllant per l'impacte de les nostres activitats i fomentant la consciència de sostenibilitat en clients, empleats i proveïdors.
• Fomentar els valors culturals i tradicions del nostre entorn.
• Treballar perquè la nostra activitat ajudi a fomentar de forma activa millores en el nostre entorn més proper, prestant especial atenció als nens i a les persones més desfavorides de la nostra comunitat.

Certificat Leed Gold i signant del compromís per una Barcelona + sostenible.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariPoblació en general
TemàticaTreball/ocupació
Activitat o serveiInserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarLa nostra empresa participa en processos de selecció de personal amb risc d'exclusió com Tot Raval, i el Casal dels infants, o proporciona ajudes puntuals a altres associacions com Dit i Fet, Banc dels aliments, etc.