Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
SePrA, Servei de Prevenció Integral SCC
SePrA

AdreçaC/ Coll i Vehí 127, Local Baixos
08026 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Martí
Telèfon934574145
Correu electròniccomunica@sepra.coop
jsamos@sepra.coop
Adreça webhttps://sepra.coop

DescripcióSom l’únic Servei de Prevenció Aliè de Riscos Laborals acreditat a Catalunya que desenvolupem la nostra activitat constituïts com a cooperativa de treball.
Des de que ens vàrem constituir dues dècades enrere, treballem per transformar el nostre entorn mitjançant aportacions de caràcter social, amb la fórmula cooperativa com a motor de canvi.

Vam néixer amb la ferma convicció que és indispensable integrar la prevenció de riscos laborals dins dels sistemes productius. Creixem refermant-nos en aquesta creença però amb un concepte més ampli, la Salut laboral.

El Benestar de les persones i de les Organitzacions cal que sigui protagonista en qualsevol activitat econòmica. L’economia ja no pot entendre’s d’altra manera que posant la sostenibilitat de la vida al centre de l’activitat.

El compromís de cada una de les persones que formem part de SePrA és la millor garantia d’honestedat i responsabilitat, començant amb nosaltres mateixes. De creixement personal i professional a disposició de l’Organització i de tothom a qui donem servei. D’escolta activa i capacitat per desenvolupar processos, metodologies i propostes de solució creatives que s’adaptin a les noves necessitats i s’hi anticipin. D’equilibri entre cada una de les necessitats individuals i les col·lectives. D’eficiència, d’eficàcia i de flexibilitat.

El marc legal de la prevenció de riscos laborals és només l’inici del camí. El posicionament del Benestar és la fita. Des del convenciment que la implicació de les persones d’una Organització i l’optimització del treball són el resultat de les cures i de la promoció de la salut.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariAltres
TemàticaEducació
docència i formació
Salut
Activitat o serveiAssessorament jurídic i legal
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacarEntitat membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Entitat Membre de la Xarxa d'Economia Social de Catalunya (XES)

Entitat Membre de la Taula d'Economia Cooperativa Social i Solidària de Sant Andreu

Formació gratuïta a persones dins del projecte ALOJove, amb la finalitat de millorar la qualitat sociolaboral de 500 joves de 16 a 30 anys de la zona metropolitana de Barcelona, les Terres de l'Ebre i Girona, amb especials dificultats d'accés al mercat laboral per la seva falta de formació reglada, pel baix nivell de competències bàsiques i per un entorn social i familiar de pobresa.