Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Taller d'Art, Cultura i Creació
TACCbcn

AdreçaC/Comte Güell, 25-27 Baixos 2
08028 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteLes Corts
Telèfon930130256
Correu electrònicinfo@taccbcn.com
maria.fernandez@taccbcn.com
Adreça webwww.taccbcn.com

DescripcióTACC és una plataforma juvenil de difusió de l'Art i la Cultura fundada l’any 2010. TACC busca la promoció de l'obra dels seus membres, els proporciona eines per a què puguin desenvolupar la seva creativitat i intenta crear espais d'intercanvis d'idees entre joves a nivell local i internacional, fomentant els valors que integren els conceptes d’art, cultura i joventut:

Creativitat, com a eina de desenvolupament personal i social.
Innovació, posant èmfasis en les noves tecnologies com a eines de millora.
Internacionalitat, com a mitjà per a fomentar la interculturalitat i en base a la creença que l’art no té fronteres.
Solidaritat i Igualtat, compartir experiències i recursos, sense fer distincions per gènere, raça, cultura, nacionalitat i/o pertinença a un grup social particular per tal d’arribar a una societat més justa.

Per tant, tal i com estableixen els nostres estatuts ‘som una associació internacional multidisciplinària preparada per realitzar projectes de gestió cultural amb l’objectiu principal de donar suport a joves en valor del seu art i creacions’. D’aquesta manera, dotem els nostres socis (més de 300) de formació, ens involucrem en els processos de producció de projectes i iniciatives, promovem l’expansió d’obres, la producció de campanyes i ajudem a socialitzar l’art mitjançant les noves tecnologies i projectes d’inclusió social.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
TemàticaCultura
Activitat o serveiPromoció cultural
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarPrograma Inclou, catàleg d’accions i tallers gratuïts per a centres educatius.

CIRCuit SOCIAL, un projecte finançat per l’Ajuntament de Barcelona i que pretén utilitzar el circ com a eina per a treballar l'autoestima, l'auto coneixença, el desenvolupament personal i l'expressió crítica social dels joves de forma creativa.

VITAMINA-C, un projecte finançat per la Diputació de Barcelona que pretén impulsar la inclusió social de joves amb menys oportunitats a partir de la educació no formal. Els joves trien quines àrees artístiques volen tractar, aprenen les disciplines en concret amb el monitor de l’activitat i tenen l’oportunitat de visitar centres de creació artística tals com l’Estruch.