Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Tunstall Televida
Tunstall Televida

AdreçaLlacuna, 161 4a planta - Mòdul D
08018 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Martí
Telèfon93 547 92 00
Correu electrònicbarcelona@televida.es
Adreça webwww.tunstalltelevida.es

DescripcióTunstall Healthcare ha estat a l'avantguarda de la innovació tecnològica als mercats de les cures i la salut durant 65 anys, i ofereix una gamma de solucions tecnològiques a més de cinc milions de persones vulnerables a 19 països, millorant la seva qualitat de vida i permetent la seva independència.

A Espanya, Tunstall exerceix la seva tasca amb la mateixa il·lusió que quan va arribar a la península, ja fa més de 25 anys. Des de llavors, la companyia no ha deixat de treballar per oferir la millor tecnologia del mercat aplicada a la teleassistència i la salut digital, i el servei més complet i millor adaptat a les necessitats de cada persona al llarg del seu procés d'envelliment, cosa que l'ha portat a ser un referent als dos camps. Al sector de la teleassistència, Tunstall és la companyia líder a Espanya gestionant l'atenció i la cura de 390.000 persones, de les quals gairebé 200.000 estan Catalunya.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariGent gran
Persones amb discapacitat
TemàticaDependència
Activitat o serveiAssistència domiciliària
Assistència psicosocial
Participació
Sensibilització
Altres
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Ciutat Vella
Eixample
Gràcia
Horta - Guinardó
Les Corts
Nou Barris
Sant Andreu
Sant Martí
Sants - Montjuic
Sarrià - Sant Gervasi
Programes o projectes a destacarAmb més de 17 anys de presència a Catalunya, Tunstall Televida gestiona els serveis de teleassistència de l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Girona, l'Ajuntament de Lleida, l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona.