Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
URBASER, S.A.

AdreçaFRA JUNIPER SERRA, 75
08030 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Andreu
Telèfon93 278 76 00
Correu electrònicmmiquel@urbaser.com
gcarcelero@urbaser.com
Adreça webwww.urbaser.es

DescripcióURBASER, grup que pertany a la empresa FIRION INVESTMENTS, és referència mundial en l'àrea del medi ambient, es dedica al desenvolupament d’activitats de:
- neteja viària,
- recollida R.S.U.,
- tractament, reciclatge i valorització energètica,
- gestió energètica integral,
- gestió de zones verdes,
- gestió integral del cicle de l’aigua.

URBASER cobreix tota la cadena de valor en la prestació d’aquests serveis, des del disseny i realització del projecte fins al finançament i execució del mateix amb un equip professional altament qualificat.

URBASER realitza aquests serveis per millorar la qualitat de vida de les persones en les ciutats minimitzant l’impacte ambiental mantenint un compromís amb la sostenibilitat.

URBASER disposa d’un Sistema Integrat de Gestió conforme a les últimes versions de les normes de qualitat UNE-EN-ISO 9.001, medi ambient UNE-EN-ISO 14.001, gestió energètica UNE-EN ISO 50.001 i estàndard de gestió de la prevenció OHSAS 18.001. A més disposa de la certificació ISO 14.064 Petjada de Carboni i de la certificació ISO 166.002 I+D+I.

Així mateix, URBASER Barcelona es troba dins del registro EMAS amb la publicació anual de la seva Declaració Ambiental. Disposa dels Certificats de Garantia de Qualitat Ambiental en la categoria de Parc de Vehicles i Flota de Vehicles Respectuosa amb el Medi Ambient atorgats per la Generalitat de Catalunya. Està adherida als Acords Voluntaris de la Oficina de Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya per a la reducció d’emissions de CO2. L’edifici de les oficines centrals del contracte de Barcelona té la certificació de sostenibilitat BREEAM ES en Uso.

Però, a més de la seva aportació de valor al progrés econòmic i a la qualitat medi ambiental, URBASER desenvolupa en Catalunya una important tasca de compromís social en la inclusió laboral de las persones amb discapacitat i les persones en risc d’exclusió, així com en la promoció de la qualitat de l’ocupació que ofereix.

Aquest compromís amb el progrés global de la societat i del entorn proper en el que actua, forma part de la seva activitat empresarial ordinària i del seu projecte de futur.

URBASER comparteix la idea de que el seu compromís social és una base essencial el conjunt del seu cicle de generació de valor. A més de realitzar serveis d’alta qualitat tècnica i medi ambiental, afegeix valor social amb les seves polítiques inclusives i per la qualitat de l’ocupació.

Amb tot això, en el àmbit de la inclusió laboral, el Centre Especial de Treball sense ànim de lucre URBACET és una de les seves realitzacions més importants. URBACET té com a finalitat la integració sòcio-laboral de persones amb discapacitat amb especials dificultats d’accés a l’ocupació.

En el camp de la inclusió laboral, URBASER també desenvolupa altres marcs de col·laboració amb Centres Especials de Treball sense ànim de lucre i amb Empreses d’Inserció Social que prioritzen la incorporació laboral de persones en situació de risc d’exclusió.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariPersones amb discapacitat
Persones en risc d'exclusió social
TemàticaEconomia i empresa
Medi ambient
Treball/ocupació
Activitat o serveiAltres
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacarEn l'àmbit de la inclusió laboral, l'adquisició i la integració del Centre Especial de Treball sense ànim de lucre URBACET és una de les nostres realitzacions més importants. URBACET té com a finalitat la integració sòcio-laboral de persones amb discapacitat amb especials dificultats d’accés a l’ocupació.

En el camp de la inclusió laboral, URBASER també desenvolupa altres marcs de col·laboració amb Centres Especials de Treball sense ànim de lucre i amb Empreses d’Inserció Social que prioritzen la incorporació laboral de persones en situació de risc d’exclusió.