MENU

El ressò pictòric de Poema

© Pi Piquer

Dels versos d’Argullol a les imatges de Pi Piquer

El novel·lista, assagista i també poeta Rafael Argullol va sorprendre amb la publicació de Poema (Acantilado, 2017), un poemari que recollia ni més ni menys que 1.095 poemes: tres anys d’escrits biogràfics en un sol llibre. Va sorprendre, certament, tant la crítica com els lectors i lectores en general, però l’impacte que va causar en la pintora, escenògrafa i performer Pi Piquer mereix una atenció especial: va interpretar cadascun dels poemes del poemari en un projecte ingent en què els versos d’Argullol es transformen en imatges.

Pi Piquer, pintora i escenògrafa, ha estat exposada a les principals galeries i museus de tot el món, a més d’haver treballat també pels principals teatres d’arreu. En aquesta ocasió, la podem descobrir en diàleg amb Rafael Argullol. Una trobada única a la qual se sumarà la interpretació de diversos fragments de Poema de la mà de sis grans actrius com són Mònica López, Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Lluïsa Castell, Elisa Crehuet i Rosa Renom.

A càrrec de

Rafael Argullol, Pi Piquer i les actrius Lluïsa Castell, Elisa Crehuet, Mònica López, Vicky Peña, Rosa Renom i Teresa Vallicrosa

Organitza

Festival Elixir

Col·labora

Biblioteca de Catalunya

dilluns 13/05/2019,
20:30h
0.00€

Activitats relacionades

@Ajuntament de Barcelona