Menu

Barcelona Poesia 2020

Del 13 al 18 d’octubre de 2020


Revetlla poètica!

Poesia, música i humor

Barcelona Poesia s’agermana enguany amb Vociferio Festival de Poesia Oral i Escènica de València amb l’objectiu de crear una programació que vol ser una esplèndida revetlla poètica, una festa a l’aire lliure i per a tots els públics. Poesia, música i humor en català, castellà i gallec al ritme de diferents gèneres musicals: pop, canvi de parella, rumba, canvi de parella, rock, canvi de parella... Literatura per ballar: això vol ser la gran revetlla poètica. Veniu a moure l’intel·lecte amb:

Danilo Facelli és actor, clown i poeta. Actualment organitza els Perifèric Poetry Mataró, a més de recollir l’èxit del seu llibre d’aforismes d’humor Chupitos (Edicions Tremendes). Serà el nostre speaker de luxe.

Versonautas és un projecte de música i poesia creat al final del 2013 entre Barcelona i València. Amb una recepta pròpia allunyada de la declamació i un estil únic i fresc, aconsegueix emocionar i divertir el públic més variat. (A les 19.30 h).

Aldaolado són Lucía Aldao i María Lado, dues de les joves poetes gallegues més destacades. Ens presentaran el seu espectacle Vinieron las gallegas y trajeron la lluvia. (A les 20.00 h).

Dani Orviz és el vigent campió del Poetry Slam Barcelona i va ser, ni més ni menys, campió d’Europa i tercer del món en Poetry Slam. L’asturià establert a L’Hospitalet de Llobregat vindrà a presentar-nos Massaslam, els seus greatest hits. (A les 21.00 h).

Vers endins és el grup mallorquí que lidera la poeta Glòria Julià. Arriba a Barcelona per compartir A les cales dels ulls, un recull de cançons que versen sobre poemes d’autors catalans d’ara i de sempre. (A les 21.45 h).

El Pèsol Feréstec és una barreja de pop i poesia que, amb Maria Cabrera com a rapsoda, ha sabut trencar tòpics i inèrcies gràcies potser a la seva aspiració: ser un grup emergent eternament submergit. Clourà la revetlla amb la presentació d’un nou EP, L’exemple dels ocells. Sens dubte, un final de festa de luxe. (A les 22.30 h).

A càrrec de

Versonautas, Aldaolado, Dani Orviz, Vers Endins i El Pèsol Feréstec

Moderador

Danilo Facelli /p>

Col·labora

Vociferio Festival de Poesia Oral i Escènica de València

dissabte 11/05/2019,
19:30h

Jardí interior de la Casa de la Misericòrdia

Elisabets, 8
0.00€

Activitats relacionades


©Ajuntament de Barcelona