MENU

Xilema

© Perejaume

Lectura i cant

S’anomena xilema al conjunt de vasos lignosos, parènquima i elements esquelètics que, juntament amb el floema, constitueixen el sistema conductor de les plantes vasculars. També s’anomena així la part de l’arbre formada per l’albeca i el duramen, a més de la proposta que presenta el Palau Güell, amb el poeta Perejaume.

De formació autodidacta, Perejaume pren clares influències de les avantguardes històriques i d’autors com Joan Brossa, amb qui comparteix una obra a cavall entre la pintura i la poesia. El paisatge i la cultural catalana són l’eix central de la seva creació. És l’autor dels plafons del sostre del Gran Teatre del Liceu i de publicacions com Els cims pensamenters, on rendeix homenatge a Verdaguer, Maragall i Gaudí.

L’espectacle tindrà lloc al saló central del Palau Güell, l’espai més suggestiu de l’edifici. Gaudí va concebre aquest saló com una sala de concerts, on la cúpula parabòlica fa de gran altaveu.

 

L’aforament és limitat per motius de conservació i seguretat.

Cal reserva prèvia a través del telèfon 934 725 771 o a través del correu electrònic palauguell@diba.cat. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 10.00 a 19.30 h.

En el moment de la reserva, és necessari facilitar el nom i cognoms, el correu electrònic i un telèfon de contacte. En cas de tenir mobilitat reduïda o requerir alguna necessitat especial, es prega que, en el moment de la reserva, ho comuniqueu al personal d’atenció telefònica del Palau Güell.

A càrrec de

Perejaume, Neus Borrell i Miquel Escuer

Moderador

Francesc Cortès

Organitza

Palau Güell

dilluns 13/05/2019,
20:00h

Saló central del Palau Güell

Nou de la Rambla, 3-5
0.00€

Activitats relacionades

@Ajuntament de Barcelona